PARTYINFO

 

BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2012

flyer
Datum konání:
03.08.2012 - 04.08.2012
Místo konání:
Hřiměždice - žulový lom
DJs:
tba
Live:
Prago Union, Horkáže Slíže, U-Ceee, United Flawor, Toxique
Info:
http://www.highjump.cz
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Red Bull Tourbus přiveze na High Jump kotel muziky

Osm kapel, devět hodin muziky na plný pecký celý víkend. Taková nálož se ponese z Red Bull Tourbus na High Jumpu, vyhlášené adrenalinovo hudební akci ve středo českých Hřímeždicích, která se uskuteční první srpnový víkend.

 

Red Bull a otevřené mistroství republiky ve cliffdivingu, tedy ve skocích do vody ze skály, k sobě pat ří už mnoho let. Logicky tedy unikátní hudební autobus ve službách rudého býka při křižovaní po česko-slovenských festivalech musí, prostě musí, zastavit i v překrásném lomu na Příbramsku.

Z našlapaného line upu Red Bull Tourbusu těžko nějakou kapelou vypíchnout, ale když bychom měli ukázat na headlinery, tak v pátek večer to budou grooverockoví Toxique s charismatickou zpěvačkou Klárou Výtiskovou, v sobotu si pak nenechte ujít slovenské panká če Horkýže Slíže a hiphopery Prago Union.

Red Bull Tourbus je nep řehlédnutelný, špičkově vybavený autobus, který dotváří atmosféru na vybraných festivalech v Česku na Slovensku. Poskytuje absolutní servis jak hudebním fanouškům tak jejich oblíbeným kapelám. Pódium má přímo na střeše, bary pro doplnění energie stojí v bezprost řední blízkosti od stříbrno-modrého retrostroje.

Pátek 3. srpna:

21:30 Zakázaný Ovoce

22:45 Toxique

00:00 Sci Fi Psi

Sobota 4. srpna

19:30 ABH

20:30 Ucee & United Flavour Band

21:30 Wifebeaters

22:45 Horkýže Slíže

00:00 Prago Union

V Če sku se ještě zastaví na High Jumpu v Hřímeždicích 3. a 4. srpna, hned následující víkend přejede do Panenského Týnce na ambiciózní Open Air Festival a do slovenských Piešťan na skvělý Grape festival.

Pro další informace o Red Bull Tourbus 2012, reportáže, fotogalerie a videa z jeho zastávek na pražském Majálesu, Red Bull Pump Riders a Rock for People najdete na www.redbull.cz/tourbus.

 
High Jump - léto je tady Všichni, kdo rádi volný pád, slunce a bikini, si nezapomeňte poznamenat toto datum!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016