PARTYINFO

 

BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2012

flyer
Datum konání:
03.08.2012 - 04.08.2012
Místo konání:
Hřiměždice - žulový lom
DJs:
tba
Live:
Prago Union, Horkáže Slíže, U-Ceee, United Flawor, Toxique
Info:
http://www.highjump.cz
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Red Bull Tourbus přiveze na High Jump kotel muziky
High Jump - léto je tady

Je třetího srpna. Slunce mlátí jak sedlák cepem do hříměždického lomu, kterej se zařezává do krajiny u Příbramy. Je pátek třetího srpna a ty seš nejvýš jak můžeš bejt. Všechnu tu nádheru kolem vidíš. Připravuješ se udělat krok. TEN krok.

 

Radši se ještě jednou rozhlídneš. Mohlo by to připomínat loučení, ale je to přesně naopak.

TEĎ to začíná.

Muzika ready, všechno kolem tepe v rytmu, vinyly se točej. Slunce pálí do lomu, do krajiny, do kříšťálově čistý vody bikin a trenek, do stánků se všim možnym i nemožnym, do kelímků s osvěžujícím budvárkem, do tmavejch brejlí Electric, do desítek stanů a všech těch rozesmátejch obličejů, co se namačkaly kolem lomu. Některý čekaj na Tvůj krok.

TY ho uděláš.

V tuhle vteřinu je pod Tebou šestnáct metrů rozehřátýho vzduchu a pak spousta průzračný vody. Po páteři přejede záblesk strachu, ale když Tě zezadu praští do hlavy, vyloudí jen nadšenej úsměv.

TEĎ to začíná.

Po Tobě ze skoku proletí skokanská špička od nás i ze zahraničí včele s Annou Bader, , Ilya Schurov, Andreas Hulliger, Christian Guth.

Chceš víc, tak pojď, v pěti metrech nad hladinou se houpe kladka a REEF houpačka je ready a nebo radši skok z dvanáctimetrový věže? Celý tělo brní nadšením a je Ti jasný, že to ještě aspoň dva dny vydrží

Volnej pád.

Svět se zpomalí v jedinej splash vody a zabalí Tě do tichý, chladivý bubliny. Nic nepotřebuješ, tady máš všechno, co by sis moh přát. Čistej relax, v kterým nemusíš nic řešit. Pomalu se vracíš k hladině a už to víš.

TOHLE JE LÉTO. TOHLE JE BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2012

BACHA !!! POPRVÉ !!!

V sobotu 3 exhibiční skoky z dvaceti metrů, akrobacie, frajeřinky, Evropa 2 Crazy Jump, luxus podívaná celý dva dny

Hned jak začne lom chladnout, na RED BULL TOURBUS stage se mimo jiné představí PRAGO UNION, HORKÝŽE SLÍŽE, TOXIQUE, U-CEEE a UNITED FLAVOUR BAND a TOXIQUE. U mrazivě vychlazenýho panáčka Jagermeistra si na jejich stage už v pátek poslechneš super beaty DJ A-SKILLZ a nejlepší domací party shit po celý víkend.

Přijďte to zjistit taky.

Lístky v předprodeji na www.ticketstream.cz za 410,-Kč nebo přímo na místě za 500,- Kč.

Více informací o akci Highjump naleznete na www.highjump.cz www.redbull.cz/tourbus

 
Všichni, kdo rádi volný pád, slunce a bikini, si nezapomeňte poznamenat toto datum!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016