PARTYINFO

 

ZDESLAV CALLING

Datum konání:
06.07.2012 - 08.07.2012
Místo konání:
Zdeslav - Zde-slav camp
DJs:
Jag Kiranmay (www.sevarecords.com), Kaisersoze (www.kaisersoze.cz), Rob Smie (www.deepsmoke.cz), K.Sandra (www.ksandra.cz), Braun (Nightphunk rec.), Pete Walk (www.petewalk.cz), Cubik (Roxy Prague), Franke (www.djfranke.cz), Daniel Jaro (Dan Elektronika), Proovan (www.depo9.cz), Rawent (www.depo9.cz), Saku (www.breakbeat.cz), Brada (www.breakbeat.cz), LiVe (www.deepsmoke.cz), Ezwell (bpm.dj), Peter Costa (www.idj.cz/madmax/), Mireau (Stonedraiderz), Daddy (House Riders), Fill (Elektronic Night)
Live:
live sax by Filip Markes (yannick | markes project)
Popis:
vstup 100 / 150 Kč
 
 
Megaoslavy v rekreačním středisku Zdeslav s dvacítkou DJs!

Deep Smoke a Seva Records vám přináší další letní open air, tentokrát v multi narozeninové edici v oblíbeném prostoru rekreačního střediska Zde-Slav...

 

Můžete se těšit na notnou dávku muziky v podání dvou desítek DJs,kteří vám přinesou pestrou škálu stylů elektronické hudby po celý víkend na dvou pódiích.

Součástí akce bude oslava několikaterých narozenin a to: Jag Kiranmay, Rob Smile, Peter Costa, Bob, Libor Schubert, Mili, Hanka Látalová, Viktor Novák a možná spousta dalších..:)

Tato akce proběhne od pátku 6.7. do neděle 8.7.2012 a to od 15:00 a končit se bude až nás to přestane bavit... :)

V areálu je možnost se ubytovat v chatkách, které je možné rezervovat na tel. čísle: 777 622 440, ale pozor, protože kapacita chatek je omezená. Další ubytování je možné ve vlastních stanech přímo v areálu. Areál dále nabízí plně funkční restauraci s teplou kuchyní a barem, který se bude nacházet i venku u hlavního pódia včetně udírny. Objekt rekreačního střediska dále nabízí WC, sprchy, ohniště, dostatečný prostor na sportovní vyžití a parkování. Za příznivého počasí je možno využít koupání v nedalekém rybníku.

Vzhledem k tomu, že tuto akci pořádáme bez jakýchkoliv sponzorů, bude vstupné, respektive příspěvek na organizaci celého tohoto cirkusu, činit 100 Kč na den a nebo 150 Kč na celý víkend a osobu (guestlist nebude). Ubytování a strava je samozřejmě zvlášť. :)

Další z bonusů pro vás bude tetovácí studio ART TATTO ALIEN, které vám bude k dispozici po celý víkend v areálu rekreačního střediska... :)

www.tattoo-alien.cz

www.facebook.com/TattooAlien

DJs:

 

►JAG KIRANMAY (www.sevarecords.com)

►KAISERSOZE (www.kaisersoze.cz)

►ROB SMILE (www.deepsmoke.cz)

►K.SANDRA (www.ksandra.cz)

►BRAUN (Nightphunk rec.)

►PETE WALK (www.petewalk.cz)

►CUBIK (Roxy Prague)

►FRANKE (www.djfranke.cz)

►DANIEL JARO (Dan Elektronika)

►PROOVAN (www.depo9.cz)

►RAWENT (www.depo9.cz)

►SAKU (www.breakbeat.cz)

►BRADA (www.breakbeat.cz)

►LiVe (www.deepsmoke.cz)

►EZWELL (bpm.dj)

►PETER COSTA (www.idj.cz/madmax/)

►MIREAU (Stonedraiderz)

►DADDY (House Riders)

►FILL (Elektronic Night)

 

►live sax by FILIP MARKES (yannick | markes project)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016