PARTYINFO

 

KAČEŘI

Datum konání:
24.08.2012 - 25.08.2012
Místo konání:
Horčápsko - open air - Horčápsko
DJs:
Substance-D project, Dan Cooley, Vilem & sax Jakub, Mr. Shorty, Šlapy!, DJ Revize, JOhn Happy, Kra-stra sound, PB Jungle company, Tom P.
Live:
The Prostitutes, E!E, No Distance Paradise, Simple Muffin, Vojtaano, River Jordan, The Streetfighters, Pawnshop, Chilliguns + 4 kapely Příbramské Rockové ligy
Info:
http://www.kaceri-festival.cz
Popis:
start 19:00, sobota: fotbalový a volejbalový turnaj, soutěže, chillout, stanové městečko, free parking
 
 
Informace k festivalu Kačeři 2012

Poslední srpnový víkend se pomalu blíží. S tímto datem je spojen také multikulturní festival Kačeři. Ten prezentují slova hudební, pohodový, sportovní, kulturní a přátelský.

 

Na louce v Horčápsku mezi Březnicí a Příbramí vyroste 24. a 25. srpna pódium pro kapely a Djs, fotbalové a volejbalové hřiště a řada dalších míst a zákoutí, kde můžete strávit víkend v rytmu indie, punku, popu, electra a house.

PÁTEK

Organizátoři na letošní festival připravili několik novinek. Mezi tu nejzásadnější patří rozšíření programu i na pátek, kdy se představí 6 kapel. Hlavní hvězdou pátečního programu bude legendární příbramská kapela E!E. Kromě ní vystoupí 4 kapely vybrané z Příbramské rockové ligy a také hardcorrový nášup v podání Pawnshop.

Na elektronické stagei v pátek zahraje housový Dj Tom P., Pb Jungle company a také Krastra sound.

SOBOTA

Na sobotu je připraven obvyklý scénář, který bude doplněn o několik novinek. Od ranních hodin mezi sebou budou soupeřit fotbalové týmy v turnaji v malé kopané. Okolo poledne začne také volejbalový turnaj smíšených družstev. Vedle volejbalu bude další novinkou olympiáda párů. V ní si můžete obejít několik stanovišť a vyzkoušet své fyzické i vědomostní dovednosti a přitom vyhrát jednu z příjemných cen.

KAPELY

V tu dobu se již lidé na festivalové louce budou hýbat v rytmu hudby. Na živá vystoupení dojde okolo 16. hodiny. Posluchačům se představí celkem sedm kapel. Hlavní hvězdou budou indie-popový The Prostitutes. Organizátoři vkládají velké naděje do olomoucké partičky No Distance Paradise a osvědčenou kvalitu dovezou Simple Muffin. Kromě těchto kapel se můžete těšit na písničkáře a herce příbramského divadla Vojtu Záveského pod pseudonymem Vojtaano, příbramské Chilliguns, dorazí také River Jordan, kteří se představili na Zimních Kačerech a večer uzavřou rožmitálští The Streetfighters.

DJs

DJs se letošní rok představí v novém, větším a funkčnějším stanu. Oproti loňskému roku dojde k obměně line-upu. Stejnou tváří zůstává housová legenda Vilém, který si pochvaluje atmosféru festivalu. Vilém vystoupí spolu se saxofonistou Jakubem Ročňákem. Housovou atmosféru podtrhne známý a Rádiem 1 protřelý Dan Cooley. Premiéru na Kačerech si odbudou Djs Mr. Shorty a také Revize. Stálicí je a vždy bude také Dj JOhn Happy. Jeho úvodní set rozehřeje všechny pártypeople. Z housových rytmů se začne večer v párty stanu žánrově zrychlovat. O slovo se totiž přihlásí Substance-D. Zatím je potvrzeno vystoupení kompletní trojice Duff, Dave a Tamagotchi. V line-upu nemůže chybět Dj Šlapy, u kterého se opět očekává narvaný stan a skvělá atmosféra.

Ten, kdo nechce během večera pařit na kapely nebo DJs, může využít druhého baru, kde bude přichystáno chill out sezení a osvícení finskými loučemi.

Samozřejmostí je stanové městečko, parking zdarma, jídlo a pítí, co hrdlo ráčí, soutěže, vizualizace.

www.facebook.com/events/269044476518012

www.kaceri-festival.cz

 

Program 7. ročníku festivalu Kačeři:

Pátek 24. 8. 2012

Venkovní live podium: E!E, Pawnshop + 4 vybrané kapely z „Příbramské rockové ligy“ (ve spolupráci se „Spolkem ve čtvrtek“)

DJ stage: Krastra sound, Sens, PB Jungle Company, Tom P.

Sobota 25. 8. 2012

Fotbalový turnaj v malé kopané. (8 mužstev)

Volejbalový turnaj za podpory extraligového mužstva Příbrami

Olympiáda smíšených dvojic. Netradiční sportovní disciplíny.

Venkovní live podium: The Prostitutes, No Distance Paradise, Simple Muffin, Chilliguns, Vojtaano, River Jordan, The Streetfighters

DJ stage: Substance D, Dan Cooley, Vilem & saxofonista Jakub Ročňák, Mr. Shorty, Revize, Šlapy, JOhn Happy

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016