PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT 2012

Datum konání:
19.07.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Pavel Bidlo, Tazz, Biodan, Ondrej K, Zissou, Cubik
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 200/250 czk
 
 
Sheexy Boat 2012: Vyprodáno, výherci djské soutěže, video z loňska a info k afterpárty! Djská soutěž o hraní na Sheexy Boat afterpary
Sheexy Boat oznamuje letošní termín a hlavního hosta!

Nejdéle trvající pravidelný mejdan na parníku po Vltavě - Sheexy Boat - hlásí termín letošní plavby, která proběhne 19.7.2012 a jako hlavní host vystoupí legenda Pavel Bidlo!

 

První akce s názvem Sheexy Boat proběhla již v roce 2007 jakožto startovací párty nového pravidelného večera Sheexy House v Chapeau Rouge. Každý rok na konci července se však z klubu party přesouvá na parník s názvem Sheexy Boat, který je pojat jako oslava narozenin večera Sheexy House, a zároveň jako odměna všem pravidelným návštěvníkům za jejich dosavadní přízeň. S každým rokem roste o tuto akci zájem, a tak vám přinášíme první informace již nyní.

Sheexy Boat letos tedy vypluje 19.7.2012 opět na plavidle Odra, což bude možná také historicky poslední párty na této lodi, poté by měla sloužit již jen pro přepravu osob. Takže pokud k této pomalované loďce máte nějaký vztah tak jako my, využijte této příležitosti!

Hudební doprovod zajistí tradičně kromě rezidentních djs TAZZ&BIODAN také djs Ondrej K a Zissou. Jako hlavní host se tentokráte představí house legenda dj Pavel Bidlo a speciální warm-up set si pro vás připraví dj Cubik!

Hudebně se budeme jako vždy pohybovat na vlnách house/tech-house/progressive-house v takovém pojetí, aby byla zábava :)

Posledních pár let je akce vždy dopředu vyprodána. I letos bude počet vstupenek omezen a jejich distribuce bude řešena předprodejem, kde budou lístky levnější než na místě. Cena lístku v předprodeji je 200,- Kč, na místě pak pokud nějaké zbydou za 250,- Kč. Předprodej lístků bude pouze na horním baru v Chapeau Rouge, a bude spuštěn 7.6.2012. Případně se můžete pokusit někde chytit dj Tazze anebo Biodana, kteří mohou mít nějaký ten lístěk u sebe :)

Před Sheexy Boat ještě proběhne warm-up párty Sheexy House se zahraničním hostem, a opět bude také vyhlášena djská soutěž o hraní na Sheexy House afterpárty, takže sledujte váš oblýbený web pro další info!

A pokud náhodou ještě nevíte o čem Sheexy House a Sheexy Boat je, podívejte se třeba na video jednoho z minulých ročníků na adrese:

Aktuální info o akci sledujte na: www.facebook.com/events/321706794571574

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016