PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT 2012

Datum konání:
19.07.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Pavel Bidlo, Tazz, Biodan, Ondrej K, Zissou, Cubik
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 200/250 czk
 
 
Sheexy Boat 2012: Vyprodáno, výherci djské soutěže, video z loňska a info k afterpárty!

Letošní očekávání se opět naplnila, a tak můžeme s radostí oznámit, že Sheexy Boat 2012 je beznadějně vyprodán, což se letos stalo v rekordně krátké době během jednoho týdne! Pro ty šťastné, kteří si zajistili lístky včas uvádíme níže poslední info k akci, pro ostatní alespoň info k navazující afterpárty s vítězem djské soutěže. Připomeňme, že Sheexy Boat je narozeninová párty pravidelné klubovky Sheexy House, která úspěšně funguje v Chapeau Rouge již šestým rokem. Tím se Sheexy Boat stává nejdéle fungující pravidelnou Boat party v Praze!

 

Loď vyplouvá jako každý rok z náplavky u Palackého nábřeží a vyrazí na okružní trasu do Vraného a zpět. Nástup na palubu je v 18:30 a odjezd v 19:00. Loď končí svou trasu v 1:00 a přistaví na krátkou zastávku v 23:30 na stejném místě, odkud vyplouvá.

V souvislosti s letošní Sheexy Boat probíhala I djská soutěž o hraní na Sheexy Boat afterpárty, která proběhne v klubu Chapeau Rouge. Díky všem djs za zaslané mixy. Těší nás, že se na české scéně stale dají najít nové objevy se skvelým hudebním citem. Vítězem se nakonec stává dj Tupolev se svým mixem „Right On!“, který si můžete poslechnout níže. Na Sheexy Boat afterpárty dále zahrají djs z parníku Sheexy Boat. Afterpárty začíná vystoupením dj Tupoleva od 22:00 do cca 1:00, poté naváží djs z Sheexy Boat, kteří budou pokračovat až do ranních hodin.

 

Pokud máte strach z počasí, tak vězte, že i pokud nebude jasně svítit sluníčko, tak to náladu párty neovlivní. Můžete se o tom přesvědčit na videu z loňského ročníku, kdy Sheexy Boat brázdil břehy Vltavy plné naplavenin z povodní za deště.... Těšíme se ve čtvrtek na viděnou!

 
Djská soutěž o hraní na Sheexy Boat afterpary Sheexy Boat oznamuje letošní termín a hlavního hosta!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016