PARTYINFO

 

ZODIAC 2012 - SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ OPEN AIR

Datum konání:
25.08.2012 - sobota
Místo konání:
Hlučín - Hlučínské jezero
DJs:
Kmo3 aka Kmin & Soulphonique, Tommy, Tomas Cook, No-oN, Schooler & Creax, "ZeK" & La-utek, Andreas Schwintz, D.Brother, Dixxon, Horse, more
Info:
http://www.zodiac-party.cz
Line-up:
09:00 - 69 (intro / chill out)
10:00 - Dixxon (old school & house)
11:00 - Horse (soulful house)
12:00 - D.Brother (minimal house)
13:00 - Timo Timonen & Luvca (nu jazz / hip-hop)
14:00 - Lion Bordra (experimental DnB)
15:00 - Andreas Schwintz (liquid DnB)
16:00 - Martin Dee & John Curd (electro dance)
17:00 - T-Bone (tech-house)
18:00 - Kmo3 aka Kmin & Soulphonique (funky breaks)
19:00 - Tommy (electro tech-house)
20:00 - MD Phono & Test-R live (MNML techno & efx)
21:00 - Bogaboh & Afrodite (electro UK / live vocal AUS)
22:00 - "ZeK" & La-utek (electro step & break beat)
23:00 - Schooler & Creax (DnB)
00:00 - No-oN (techno)
01:00 - Tomas Cook (hardtech)
 
 
Sportovní a hudební festival Zodiac 2012

Dne 25. 8. 2012 se v našem severomoravském regionu u Hlučínského jezera uskuteční 1. ročník sportovně-hudebního FREE open air festivalu „ZODIAC 2012“.

 

Tento poslední prázdninový víkend bude vyjímečným zážitkem nejen pro všechny generace se sportovním duchem, ale i příznivce elektronické hudby, festivalové nadšence, různorodé umělce nebo jen příležitostné diváky a posluchače. Vyjímečný bude především svým sportovním a hudebním příběhem s letní atmosférou slunce, vodních radovánek a bavících se lidí. V našem pojetí Zodiacu ( zvěrokruh charakterizující typy lidí ) sjednocujeme zajímavé moderní sporty a mnohé poslechové i taneční hudební trendy do jednoho konceptu - celodenního free open air festivalu, který bude zcela bez vstupného.

„ZODIAC 2012“ dává všem jedinečnou příležitost a možnost prožít celý den u vody a zároveň na hudebním festivalu. Od 10.00 bude probíhat program, ve kterém si můžete zdarma vyzkoušet sporty jako wakeboarding, kite, slack line, longboardy, skákací boty, in-line, onceboard, nordic walking, čluny a kanoe, crossová kola, koloběžky, skier tříkolky, pogostick, trampolíny, dětský golf ad.. V areálu festivalu je mnoho prostoru ke hrám a aktivitám, jako např. skateboarding, freesbee, badminton, minigolf, petang, kuželky, basketbal či volejbal, výběr je jen na vás. Odpoledne proběhne několik exhibicí Mistra ČR Marka Zacha ve wakeboardingu a kiteboardingu. To vše za doprovodu hudební show, kterou předvedou dvě desítky moravských DJs od ostřílených matadorů, až po začínající mladé talenty. Nálada dopolední chill-out scény, minimalových house tónů přes odpolední liquid, break beat až po drum’n ‘bass a techno. Celodenní hudební příběh vedle vodní hladiny podtrhne tématická videoprojekce a večer unikátní laserová show. Oslavme společně letní dny a život nejlépe, jak umíme - aktivní zábavou..

Nezbývá, než se zeptat.. jste připraveni?

ZODIAC team

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016