PARTYINFO

 

BE TWENTY

Datum konání:
21.10.2012 - neděle
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Alex Clare
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 495 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Alex Clare okouzlí české publikum už tuto neděli v pražském klubu Roxy

Britský hudebník Alex Clare se chystá na turné a zavítá při něm vůbec poprvé i do České republiky. Na jeho premiérové vystoupení se můžeme těšit už tuto neděli 21. října v pražském klubu Roxy. Vstupenky k zakoupení v síti Ticketpro a v den koncertu také na místě. Předskokanem pražského koncertu bude česká „psycho-popová“ kapela LUNO.

 

Clare označuje svoji hudbu za cross mezi dubstepem, elektronikou a soulem. Zajímavostí je, že Clare skoro rok chodil s Amy Winehouse, v době, kdy měla zrovna pauzu od svého dlouhodobějšího přítele, Blakea-Fieldera Civila. Clare je také ortodoxní žid, který poctivě dodržuje svátky – kvůli probíhajícímu Pesachu například odřekl nabídnuté turné s hvězdou světového kalibru, Adele.

Clare se take podílel na právě publikované novince Not Giving In hudebního kvarteta Rudimental, které již stihlo Českou republiku pobláznit svým předešlým singlem Feel the love.

V Praze jsem ještě nikdy nebyl. Vybaví se mi spousta příběhů o staré židovské Praze a Golemovi, a už se moc těším, až si Prahu osobně prohlédnu – a hlavně se těším na skvělé české fanoušky!“ nechal se slyšet Clare.

Skladba Too Close z Clareova debutového alba Lateness of the Hour sklízí nevídané úspěchy a objevila se také mimo jiné i v reklamě Microsoftu na Internet Explorer 9. Téměř okamžitě vyletěla nahoru ve všech žebříčcích světových hitparád a prodala přes 1 000 000 digitálních kopií a stala se tak platinovou. I další Clareova hitovka, Treading Water, útočí na žebříčky světových hitparád. Clare nechal ony dubstepové prvky v albu natočit prvotřídní esa v oboru: DJ Dipla a Switche, a tento krok se mu vyplatil v podobě zajímavé a neotřelé hudby.

V sousedním Německu již je většina koncertů Clareova turné beznadějně vyprodána. Českým fanouškům se tedy Clare představí již 21. října v pražském klubu Roxy. Vstupenky k dispozici v síti Tickepro.

 
Alex Clare se připravuje na svůj první koncert v České republice Na podzim v Praze vystoupí úplně poprvé britská hvězda Alex Clare!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z BE TWENTY: Alex Clare od Lucie
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016