PARTYINFO

 

APOKALYPSA - WARM UP

Datum konání:
22.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Joseph Capriati, Subgate, Adam Cloud, Ravic, Nois, Rob Smile, LiVe, Milo, Tokátko
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 100/150 czk
 
 
Touster zlevňuje vstupenky na Capriatiho

Na sobotní pražský warm-up Apokalypsy jsme pro vás připravili příjemný prohibiční bonus. Vstup na místě jsme pro zlevnili na pouhých 150kč! Dalších 50kč můžete ušetřit v případě, že si zakoupíte lístek v předprodeji v klubu Touster nebo POPcore Křižíkova 58 za lidovou stokorunu a to až do páteční půlnoci.

 

Apokalypsa Mayan Code představuje exkluzivní Warm Up ze své produkce!

A přiváží jej do pražského Touster club and lounge, kde na zahřívačce vystoupí speciální host z Itálie: JOSEPH CAPRIATI! Vstupné je zdarma pro všechny majitelé vstupenek VIP Gold, ostatní zaplatí 100 CZK v předprodeji, který startuje 1. září v klubu Touster club and lounge a v klubu POPcore premium smoking pub, Křižíkova 58. Na místě pak bude lístek stát 150CZK.



Warm Up Apokalypsa v podání produkce stejnojmenného eventu v roce 2007 získala 1. místo v anketě O2 Dance Music Awards a to v kategorii „pravidelná klubová akce roku" V historii této „klubové“ akce, která je v rámci Touster clubu určena pouze pro 200 návštěvníků, dříve vystoupila jména jako DJ Rush, Gayle San nebo Cari Lekebusch.

Jako support djs vystoupí rezident párty Creative DJ Subgate, představitel rezidentní párty klubu Touster Techno Animals Adam Cloud, technomatador Ravic a zástupce brněnské techno scény Nois.

Připravena bude také druhá "Lounge Stage", kterou si vezmou do parády pánové Rob Smile (deepsmoke), LiVe, Milo a rezident klubu Touster DJ Tokátko, který vystoupí ve speciálním deep house setu.

termín: 22.9.2012
místo konání: Touster club and lounge

vstupné: Vip Gold Apokalypsa zdarma | 100 CZK | 150 CZK
adresa klubu: Sokolovská 152, Praha 8
web klubu: www.touster.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016