PARTYINFO

 

SUNSET 2012

Datum konání:
27.07.2012 - 28.07.2012
Místo konání:
Kdyně - koupaliště Úžlebec
DJs:
Soul of Man, Mini Da Minx, Noise Pioneers DJs, Norman Andretti aka Quarill, Sweedbass, Sens, John Weah, Tomahawk, Steen, Martin Deem Just, Tomas Drex, JCK, Vego, Crash, Doox, Killa, Rapy, Simba, Pelish, more
Info:
http://www.sunsetfest.cz
 
 
Představujeme festival Sunset 2012

Dámy a pánové, je mi ctí vám sdělit, že na desátém ročníku západočeského festivalu SUNSET 2012 vystoupí jako hlavní hvězda majitel nejlepšího a nejrespektovanějšího breakbeat labelu všech dob FINGER LICKIN‘ records. Zahrát vám přijede velký DJ a producent SOUL OF MAN (UK)! Dalším jménem, které doplní tohoto velikána, bude půvabná DJka a skvělá bavička MINI DA MINX (UK). Těšit se můžete na pořádně hutný zvuk, kterým se Minx prezentovala na loňském dílu festivalu Sunset. Jejím posledním velkým úspěchem je zajisté hraní na festivalu Glastonbury (UK) po boku Fatboye Slima nebo Carla Coxe. Třetím zahraničním hostem, který přijal pozvání na letošní díl, je nadějný producent a DJ z Maďarska NORMAN ANDRETTI A.K.A. QUARILL (HU). Norman má v současné době vydáno na desítky tracků převážně v techno produkci a směle se dere na popředí maďarské i evropské scény. Na festival Sunset 2012 přijíždí zahrát nadupaný tech-house/techno set, který vás nenechá v klidu.

 

SUNSET MAIN STAGE bude hostit v pátečním programu electro, tech-house, techno a příbuzné styly. Stage startuje v 18:00h. V sobotním programu zazní electro,dubstep, tech-funk nebo breakbeat. Stage startuje již ve 13:00h. Zvukovou a světelnou show mají na starosti Wenkowsound (EAW sound, Robe light….), speciální vizuální show na hlavním podiu předvede plzeňský VJ Shape, kterého jste mohli již několikrát na Sunsetu vidět. Čeká vás osobitá vizualizace proložená střihem živých kamer na třech velkých LCD a třech projekcích. Nedílnou součástí desátého výročí festivalu budou také tematické dekorace. Stage je kompletně zastřešena!

SUNSET FRIENDS DNB STAGE bude hostit v pátečním programu DNB – jump-up a další. Startuje v 18:00h. V sobotním programu zazní převážně ragga jungle a jungle.... Stage odstartuje v 16:30h. Zvuková a světelná show bude v podání Noisy Pioneers. Stage je situována ve velkém stanu a kompletně zastřešena.

SUNSET HOUSE STAGE bude hostit v pátečním programu house koktejl plný hudby západočeské house scény. Stage startuje v 18:00h. V sobotu se představí jihočeská house scéna v podání DJs Kra-stra sound a jejich hostů. Stage startuje v 16:30h. Zvukový a světelný aparát přivezou Kra-stra sound (EAW sound). Stage je situována na písečném volejbalovém hřišti a bude částečné zastřešena!

AREÁL bude otevřen 30min před zahájením festivalu. V průběhu víkendu bude možné s identifikační páskou opouštět areál. V prostoru festivalu budou situovány dva bary a jeden koktej bar, jídelna, WC, sprcha, stolní fotbálek…. Připravena bude plocha pro stanování přímo v areálu, a to zdarma! Sobotní odpoledne bude možno využít tobogán u koupaliště, který pro vás bude připraven. Parkování je možné před areálem. Prosíme všechny řidiče o ukázněnost při parkování na úzké příjezdové silnici, nebude nijak organizováno. Cesta k festivalu bude značena od silničního úseku směr Klatovy - Domažlice. Můžete také využít speciální taxi službu (Domažlice - Úžlebec) za sníženou cenu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016