PARTYINFO

 

LET IT ROLL OPEN AIR CZECH

flyer
Datum konání:
20.07.2012 - 21.07.2012
Místo konání:
Staré Ždánice - pískovna Oplatil
DJs:
Flux Pavilion, Caspa, DJ Fresh, Ms Dynamite, Loadstar, A.M.C, Teebee & Calyx, Tantrum Desire, Kasra, Phace, Misanthrop, Spectrasoul, Rockwell, Enei, Dub Phizix, Mejfus, Tunnidge, tba
Live:
Camo & Krooked, Dirthypnonics, The Quemists
Info:
http://www.letitroll.cz
Popis:
vstup od 550 czk
 
6 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Let It Roll hlásí posledních 2000 vstupenek Let It Roll má limitovanou kapacitu a nová trička Chceš si zahrát na Let It Rollu? Máš šanci!
Let It Roll se blíží, nezapomeňte si koupit vstupenku!

Začátek nového měsíce znamená, že je Let It Roll zase o něco blíž. Zároveň s sebou přináší i zvýšení ceny vstupenek, proto neotálejte s koupí, ať to máte levnější. Nově si můžete koupit i poukázku ČD na cestu na festival.

 

Zaváhat se nevyplácí, protože při květnovém nákupu vstupenky ušetříte oproti červnu rovných 100 Kč. Lístky budou zdražovat ze současných 600 Kč na 700 Kč + poplatky. Nezapomeňte, že kapacita areálu je limitovaná, proto platí: Kdo pozdě chodí, sám sobě ... se na festival nemusí dostat.

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE ZDE

České Dráhy představují na Ticketportálu novou službu. Ke vstupence na Let It Roll si rovnou můžete zakoupit poukázku ČD a dopravit se lehce na místo konání. Více info zde.

 
Let It Roll bude naposledy na pískovně Oplatil Camo & Krooked Live! poprvé v ČR Lístky na Let It Roll festival od 1. května zdražují Soutěž o Combo vstupenky na Let It Roll festival První informace k Let It Roll Open Air!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Let It Roll 2012 od Abayo
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016