PARTYINFO

 

OPEN AIR FESTIVAL 2012

flyer
Datum konání:
09.08.2012 - 11.08.2012
Místo konání:
Panenský Týnec - letiště
DJs:
Fatboy Slim, Bloody Beetroots, Booka Shade, Stereo MCs DJ Set, Jirka Neumann, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Bidlo, Josef Sedloň, DJ Ketan & Rishin, Orbith, Jakub Mildner, Far Too Loud, Electrixx, Audio:Hertz, MarcoS, Patrick Hagenaar, tba
Live:
Amy Macdonald, Mando Diao, Gorillaz Sound System, Nightwork, Monkey Business, Skyline, Wohnout, Načeva, Zrní, Mandrage, Uširváč, Plexis, Tony Ducháček & Garage, Rybičky 48, Wohnout, Velvet Underground Revival,
Info:
http://www.openairfestival.cz
Popis:
vstup předprodej od 330 czk
 
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Ohlédnutí za Open Air Festivalem 2012 Multižánrový Red Bull Tourbus na Open Air Festivale
Growshop.cz stage na Summer of Love v Panenském Týnci

Elektronická muzika ovládne 9.-11.8 letiště v Panenském Týnci. Na třetím ročníku Open Air festivalu vystoupí Fatboy Slim a vyroste naprostá novinka Summer of Love DJ Zone. Tři stage nabídnou rozmanitou škálu elektronické hudby. Vévodit jim bude největší z nich Growshop.cz stage, kterou má na starosti DJ Efectiv a jeho parta ze severočeského bookingu Sever sound. V duchu festivalu Summer of Love se můžete těšit na elektronickou hudbu od deephouseu až po klasické techno. Lineup se skládá z nových talentovaných DJů i ostřílených borců, kteří černé placky úspěšně protáčejí už hezkou řádku let. Hrát se bude až do rána po celou dobu festivalu, ve čtvrtek je vstup zdarma.

 

Soutěž o volňásky

Můžete získat tři volné vstupy na OAF festival, semínka z edice Fairseeds nebo kvalitní holandská hnojiva od Advanced Hydroponics of Holland v hodnotě 5000,- Kč dle vlastního výběru, soutěžte s Techno.cz. Obchod Growshop.cz, který soutěž spolupořádá a bez kterého by tato stage nevznikla je nejstarší český growshop a sídlí v Praze v Bořivojově ulici. Nabízí kompletní sortiment pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením, kuřácké potřeby a v neposlední řadě také kvalitní poradenskou službu. Na www.growshop.cz naleznete vše potřebné. Soutěž končí ve středu 8.8.2012.

Čtvrtek 9.8 bude převážně patřit Sever sound  DJs - Efectivovi, Yanotovi a Sannymu, kteří nabídnou různorodé hudební menu - od funky deephouseu, přes electro až po pravé a nefalšované techno.

Jako hlavní host večera vystoupí poděbradský DJ P.C, který se na taneční scéně pohybuje od jejích začátků v 90. letech a na OAF se ponese v rytmu deephousu.

DJ Afroger z mladoboleslavského Wonderbeat si přichystal svoje nejlepší techno desky. Hrát se bude od 18:00 do 4:00. Navíc tento den je vstup na celý festival zdarma!

Páteční lineup bude věnován klasickému houseu, deephouseu a tech-houseu. Už v 15:00 hodin odpoledne startuje páteční program unikátním intro setem od DJů Awacse a Milana Kroutila. Rezidenti noci La Bella Vida si pro vás přichystali laskominy od deephouseu, nu-disca, slow-mo až po minimal. V  17:30 dojde ke střídání a za gramofony se postaví mladý ostravský DJ a producent Timo Timonen. Čekejte příjemnou pozitivní a klidnou hudbu vhodnou na páteční odpoledne.

Marty K!, rodák z Liberce a někdejší rezident libereckého klubu Liquid vás zasype tepajícím deephousem, na který naváže liberecký DJ Sanny z Sever sound bookingu. Dvojka Skipworker a Tree, bývalí rezidenti klubu Černá Vdova, Radosti FX nebo festivalu Mácháč, taneční hudbě opravdu rozumí a dokáží, že klasický house je stále zábavná hudba. Přesně o páteční půlnoci je za mixážním pultem vystřídá další dvojka. Dlouholetý člen bookingu Lighthouse, DJ Lana a průkopník house music v severních Čechách, DJ Eazy. Od obou čekejte pravý a nefalšovaný deep-tech house.

DJ Fun, hlavní star našeho pátečního programu bude patřit druhá hodina ranní. Mladší clubbeři ho asi již nebudou znát, ale věřte, že on je ten pravý, kdo dokáže na party vytvořit skutečnou pozitivní atmosféru nabitou energií. Páteční program uzavře DJ Chris Sadler, jehož sety vás nabijí a naladí na další den.

Sobotní lineup potěší především příznivce techna a tvrdších stylů obecně. Začátek obstarají Sever sound DJs. Od 17:00 bude patřit pódium trojici pražských DJs Frodovski + Canobee + Soda a tech-housu. Polovina DeepSmoke crew, DJ Rob Smile, který bude pokračovat ve stejném tempu.

Ve 21:00 nastoupí Dave Spyra & Chuckebono z projektu Sweetsour a ti vás přenesou do techna. V půl jedenácté totiž přijde techno královna večera, mladá DJka K.Sandra. Od půlnoci naopak nastoupí matador české techno scény, Kaisersoze. Pro zasvěcené není třeba představovat, pro ostatní - čekejte zajímavou, energickou a temnou hudbu na pomezí techna a minimalu.

Mladá krev, DJ Efectiv a Chuck vám naservírují energický set za pomoci nejnovější digitálních technologií a mašinek. Lineup uzavře nekompromisním technem pražský DJ Yanota, člen Sever soundu a dlouholetý milovník kvalitního tvrdého techna

Kompletní lineup Growshop.cz stage

ČT 9.8.2012 / Deephouse / Tech-house / Techno

18:00    Milan Kroutil
19:00    Sever sound DJs
20:30    P.C. (Vivacity friend)
22:00    Afroger (Wonderbeat)
23:30    Sever sound DJs
04:00    end

PÁ 10.8.2012 / Deephouse / Tech-house / Nu Disco / Slow-Mo / Minimal

15:00    Awacs + Milan Kroutil (La Bella Vida)
17:30    Timo Timonen (Coffee shop Ostrava)
19:00    Marty K! (Liquid Liberec)
20:30    Sanny (Sever sound)
22:00    Skipworker + Tree (Černá vdova)
00:00    Lana + Eazy (Sever sound)
02:00    Fun (Sever sound)
04:00    Chris Sadler (www.chrissadler.com)
05:30    end

SO 11.8.2012 / Tech-house / Techno / Electro

15:00    Sever sound crew
17:00    Frodovski + Canobee + Soda (self.booking)
20:00    Rob Smile (Deep Smoke)
21:00    Dave Spyra & Chuckebono (Sweetsour.cz)
22:30    K.Sandra (self.booking)
00:00    Kaisersoze (self.booking)
01:00    Efectiv & Chuck (sever sound, Heartbeat)
03:30    Yanota (sever sound)
05:30    end

 
Summer of Love The Night DJ Zone představuje line up na OAF Iglů v létě? Amundsen ho přiveze na Open Air Festival Open Air Festival 2012 - line up nabitý od rána do noci! Natočte Open Air Festival s mobilní aplikací vaše oči Čtyři české kapely rozšiřují line-up Open Air Festivalu Pestrý eko program v O2 Oáze Open Air Festivalu Užijte si Open Air Festival s All inclusive balíčkem a MasterCard PayPass™ samolepkou Amy Macdonald přichází s novou deskou, odpočatá a spokojená Open Air Festival odhaluje denní line-up: čtvrtek zdarma, v pátek Fatboy Slim a v sobotu Amy Macdonald Summer of Love na Open Air Festivalu prozrazuje DJs Red Bull Tourbus i letos zaparkuje v Panenském Týnci Stereo MCs DJ Set a Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow v O2 Zóně na Open Air Festivalu Open Air Festival radí, jak do Panenského Týnce Dvě květnové warm up párty v režii Open Air Festivalu a Summer of Love Booka Shade přivezou na Open Air Festival pestré elektro Summer Of Love The Night DJ Stage na Open Air Festivalu Rizzle Kicks - svěží hip hop z Británie na Open Air Festivalu 100°C, Lety Mimo a NiceLand vyrážejí na Open Air Festival Tour 2012 Amy Macdonald a Fatboy Slim: OAF představuje dvě české festivalové premiéry Bloody Beetroots rozproudí Open Air Festival Hosté letošního Open Air Festivalu bodovali na předávání Andělů 100°C, Lety Mimo a NiceLand vyrážejí na Open Air Festival Tour 2012 Mando Diao na Open Air Festivalu Please The Trees a sbor Elpida spojí na OAF hudbu s prospěšnou činností Open Air Festival 2012 představuje divadelní program: EKG Gorillaz Sound System míří na svou českou premiéru - na Open Air Festival Open Air Festival obhájil cenu v celosvětové soutěži ekologických akcí Open Air Festival nabídne třídenní zábavu s hvězdnými jmény za 330 korun Open Air Festival za měsíc prozradí první kapely a spustí předprodej

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016