PARTYINFO

 

MOVEMBER GALA PARTY

flyer
Datum konání:
26.11.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Audio Bullys, Bauchklang, Eddie Stoilow
Info:
http://www.movember.com
 
 
Bauchklang: "Cože my musíme mít také knír?" Audiobullys: "V Praze nás čekejte s knírem“
Movember Gala Party powered by Lidé.cz

V listopadu zaplavili naše ulice muži s knírem. Důvodem pro tento svébytný módní trend je charitativní kampaň MOVEMBER, o které letos mluví stále více lidí a zapojilo se do ní mnohem více mužů než v předchozích dvou letech. Kampaň si klade za cíl šířit povědomí v boji proti rakovině prostaty a knír je jejím symbolem. Stejně tak jako patří kníry pod nos, patří k Movemberu i MOVEMBER GALA PARTY. MOVEMBER GALA PARTY je večírek, který Praha ještě netančila, večírek, na který se bude rok vzpomínat a každý, kdo se ho neúčastní, si bude muset další rok počkat. Tato 5ti hvězdičková společenská událost se rozjede 26. listopadu v klubu SaSaZu od 20:00 hod, kdy na Vás čeká pestrý program, který vyvrcholí vyhlášením krále Movemberu a „live holící performance“ známých osobností, jenž tento projekt podpořily. Party pro Movember pořádá server Lidé.cz.

 

Na gala párty se sejdou MO Bratři a MO Setry, kteří celý měsíc listopad upozorňují osobitým způsobem na ožehavé téma mužského zdraví, jakým rakovina prostaty je. V zemích, kde kampaň MOVEMBER probíhá, tak každoročně celá kampaň touto party vrcholí. Finanční prostředky, které se během měsíce listopad vyberou, putují na podporu globálního výzkumu této zhoubné choroby. Tento rok v rámci České republiky jdou všechny prostředky na konto ONKOLOGIE 21.století, která s nimi v konzultaci s vedením MOVEMBER naloží tak, aby byla splněna podmínka využití v boji s rakovinou prostaty. V roce 2012 bude již i domácí Movember součástí programu GAP.

Cílem kampaně je vedle šíření povědomí o této nemoci také pomoci odstranit ostych mužů o tomto problému hovořitSkvělý line up je samozřejmě připraven pro všechny i pro ty, kdo neozdobili svoji tvář knírem. Seznam.cz  celý letošní projekt Movember mediálně podpořil a rovněž se rozhodl darovat část vstupného na konto MOVEMBER / ONKOLOGIE 21. století.

Seznam.cz pomáhá řešit uživatelům různé životní situace a naštěstí jen ty běžné. Podporou projektu Movember se snažíme pomoct sehnat finanční prostředky, aby bylo možno se šťastným koncem vyřešit i situace neběžné a opravdu nepříjemné. Lidé.cz dává prostor a baví všechny možné komunity, tak je ideálním partnerem i pro tu kníratou,“ dodal Martin Šámal, Brand manažer senior, Seznam.cz.

 

Lístky můžete zakoupit v předprodeji  v síti www.ticketstream.cz za 299,-Kč.

Info na www.movember.lide.cz

LA PUTYKA / CZ

Překračuje hranice mezi akrobacií, moderním tancem, loutkovým divadlem, koncertem a sportem. Vytváří vlastní specifickou poetiku a svůj pohled na tento žánr. Pro Cirk La Putyka je důležitá nejen profesionalita v jednotlivých divadelních žánrech a cirkusových číslech, ale i téma, příběh a sdělení. Umělecký soubor tvoří šestnáct členů z řad herců, muzikantů, akrobatů, tanečníků, přičemž každý z nich představuje špičku ve svém oboru a má přesah do několika dalších žánrů. Pro Movember Gala Party LA PUTYKA připravila performance plnou, jak jinak než divadelně, akrobatických prvků. Hlavním prvkem nebude nic jiného než KNÍR, symbol kampaně Movember.

www.laputyka.cz

 

 

AUDIO BULLYS / UK

Není pravda, že elektronická a taneční scéna je mrtvá. Rozhodně si to nemyslí Anglie, ve které dozrává stále zajímavé ovoce na stromech, zasazených v předminulé dekádě. Londýnské duo Simona Frankse a Toma Dinsdalea je jedním z nich, a to už od roku 2003, kdy vydalo debutové album Ego War. Výhodou současných elektroniků je mnohem výraznější eklektičnost, než jaké se dopouštěli jejich předchůdci, a tak se Audio Bullys už od začátku nebáli kořenit svůj houseový styl ani hip hopem, punkem či funky. Nenechte si ujít tyhle rozjetý hochy, kteří Vám vzkazují, že na parketu žádný knír nezůstane v klidu.

www.audiobullys.com

 

 

BAUCHKLANG / AT

Rakouská beatboxová špička Bauchklang působí na scéně již patnáct let a těší se pověsti koncertní senzace, jejíž věhlas už dávno přesáhl hranice domovského Rakouska. Přestože by se nezasvěcenému posluchači mohlo zdát, že poslouchá breakbeat, drum'n'bass nebo hip-hop, ve skutečnosti jde „jen“ o věrohodnou produkci postavenou ryze na lidských hlasech.

www.bauchklang.com

 

 

EDDIE STOILOW unplugged / CZ

Eddie Stoilow si své místo na „hudebním nebi“ vyšlapává tou nejtěžší, ale nejtrvalejší cestou – živým hraním. Jsou známi fanouškům po celé zemi. Kapela vznikla v roce 2004. Kapela podporuje projekt Movember již od jeho začátku, a proto nesmí na tomto výjimečném setkání Mo Bratrů a Mo Sester v žádném případě chybět. EDDIE STOILOW se Vám na Movember Gala Party představí vůbec poprvé v unplugged verzi.

www.eddiestoilow.com

 

 

5ti hvězdičkový line up pro Vaši 5ti hvězdičkovou party noc doplní DJ ROBOT a DJ GROOVYLUVAH.

Dobře se bavte a nechte si narůst knír!

Pro podporu projektu se registrujte na www.movember.com a pomůžete tak měnit pohled na zdraví chlapů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016