PARTYINFO

 

PRAGUE CONNECTION

flyer
Datum konání:
01.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Gox
DJs:
Michael C, Bon Finix, Revis, Matamar, Orbith, Treitl Hammond (RO), Pete Walk, Adam Cloud, Milo, Bongoman Rafael Live
Info:
http://www.kickdanight.com
Popis:
start 22:00, vstup 99 czk
 
 
Prague Connection 1. dubna v Goxu!

Projekt Proud-M společně s Kick da Night pro Vás připravili novou party zaměřenou na více stylů taneční hudby. Tento ojedinělý projekt se uskuteční aprílový páteční večer tj. 1.4.2011 v neokoukaném a velmi zajímavém prostoru klubu Gox na Smíchově nedaleko metra Anděl a Smíchovské nádraží. Cílem této party je představit nejlepší české DJe a aktuální hudební styly, které hýbou taneční scénou.

 

Party Prague Connection Gox nabídne publiku dvě samostatné hudební stage, a to Kick da Night Stage, která představí hudební styly progressive a trance v podání DJských špiček těchto žánrů, jmenovitě pak Michael C, Bon Finix, Revis a Matamar. O rozjezd se postará DJ SmiX.

Druhá Proud-M stage okoření vaše smysly ostřejšími a nekomerčními styly jako jsou techhouse, techno a minimal. Headlinery této stage budou ostřílení djs jako všem dobře známý DJ Orbith, rumunský DJ a producent Treitl Hammond, dále Pete Walk, Adam Cloud a minimalista Milo. Vše doplní o živé percussions Bongoman Rafael.

Clubu GOX je pro návštěvníky tanečních akcí poměrně novým a neokoukaným klubem. Tento prostor splňuje veškeré tyto požadavky včetně zvukové a světelné aparatury. Jedná se o multikulturní prostor s využitím pro vernisáže, výstavy a především pro hudební produkce. Club GOX se nachází v krásných klenutých prostorách domu v Nádražní ul. 39/76 v Praze 5 – Smíchov. V klubu jsou dvě oddělené stage, kde je možno hrát současně i různé žánry, velký vybavený koktejl bar a dále místo pro příjemné posezení a osvěžení chutnými nápoji. K dispozici je také projektor s plátnem, fotbálek nebo jukebox s karaoke. Úžasná atmosféra, velkorysý prostor, skvostně vybavený interiér vás pohltí svým neotřelým jedinečným dojmem. Kvalitní vybavení vč. výkonné vzduchotechniky a klimatizace. Výborná zvuková aparatura za 2 miliony Kč, zajišťující optimální akustiku prostoru. Nápaditý světelný park, videoprojekce.

Vice informací:

www.goxclub.cz

www.kickdanight.com


ORBITH (CZ)
DJ Orbith patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény. Jeho jméno vešlo do povědomí milovníků elektronické hudby už během rohu 1999. V té době se Aleš posouvá z mainstreamu taneční hudby – tedy raveu a techna. V roce 2011 získal titul „Objev roku“, v prestižní české anketě Dance Awards a o 2 roky později tutéž anketu vyhrál, coby „Nejlepší DJ“. Od té doby pravidelně vystupuje po celé ČR, a to jak v klubech, tak na velkých akcích (např. Summer of Love, Electric Kingdom Czech, Cocoon clubbing world tour Czech) a kromě toho se postupně dostává i do zahraničí (Mayday Hungary, M25 Poland, Nemo club Belarus).

MICHAEL C (CZ)
Michael C je talentovaný DJ a producent z České republiky. Od roku 2004 se dokázal vypracovat v respektovaného DJe, kterého charakterizuje jeho osobitý originální zvuk (v produkci i DJingu) – směs trance, electra a techna. Hostuje po všech významných tuzemských klubech a akcích, pravidelně cestuje i za hranice. Představil se na na prvním vydání nejlepší tuzemské halové party Transmission, jako jediný český DJ vystoupil na Tiesto CEE Tour před 15 000 lidmi v T-Mobile Areně, v roce 2006 nastartoval úspěšnou rezidentní noc Entrance v legendárním klubu Roxy v Praze, hrál ve vyprodaném klubu Yes v Číně, jako první český umělec byl pozván na Euphonic Night v Berlíně a v Drážďanech, dlouhodobě připravuje radioshow Sunshine, která je vysílaná po celém světě na 5 rádiích. Michael dále navštívil Polsko, pravidelně hraje v Německu, na Slovensku (mimo jiné absolvoval velmi úspěšnou tour v září 2010) a v Itálii, kde v červnu 2009 a červenci 2010 zazářil na festivalu Summer Emotion! Své zastoupení má například i v Portugalsku. Michael již dříve obdržel nebo stále pravidelně dostává pozvánky na legendární festivaly Creamfields, Summer of Love, Pleasure Island, Hradhouse, Sundance, Maddox Open Air, zahraniční Summer City, Summer Emotion, Beefree, Okey Léto a spousty dalších. 

BON FINIX (CY, CZ)
Bon Finix je za posledních pár let již stal známým jménem na České tanenční scéně. S jeho prvními releasy je nyní na cestě do světa! “Quantum Leap” a “Catwalker” si získali podporu od DJs jako Tiesto, Ernesto vs. Bastian, Sied Van Riel, Stoneface & Terminal, Wippenberg, M.I.K.E., Mike Koglin, Greg Cerrone, Andy Moor a mnoha dalších.

TREITL HAMMOND (RO)
Treitl Hammond je jeden z nejlepších rumunských DJs, který má každý měsíc svou show na rádiu Vibe FM. Vedle jeho vlastní tvorby začal s remixováním skladeb umělců a DJs z Rumunska, ale také umělců z celého světa. Zahrál si např. na skvělé rumunské party Liberty Parade. Je také producentem tanečního rumunského projektu Atac, díky němuž získal mnoho zkušeností a nové obzory na poli celosvětové taneční scény. Díky jeho hraní v mnoha klubech je jeho pověst v Rumunsku na vzestupu. 
Není pochyb o tom, že Treitl Hammond je vycházející hvězdou na taneční scéně. 

PETE WALK, ADAM CLOUD, REVIS (CZ – PROUD-M)
Tři členové z hudebního čtyřčlenného hudebního projektu Proud-M. Všichni jsou na domácí elektronické scéně umělci, kteří ovlivňují její současné dění díky vystoupení a rezidenturám na významných parties a v prestižních klubech po celé České republice, mezi které rozhodně patří Roxy, Radost FX, Mecca, Retro Music Hall, Duplex, legendární afterhours klub Studio 54 a nespočet akcí a klubů mimo naší metropoli, která je jedním z center veškerého dění na poli elektronické scény u nás. Během svého působení se jejich jména objevila na line-upech vedle djských stars světového formátu od Sebastiana Ingrossa, Valentina Kanzyaniho, Arno Costena a Normena Doreye, Duncana Forbese, Nielse Hesse, Judge Julese, Noira, Micky Slima až po trancové ikony Ali & Fila, Alex Morph, Sean Tyas a mnoha dalšími. Téměř všichni členové se mimo djingu a vlastní produkce věnovali a věnují promotérským aktivitám, které jim v jejich branži nemalým dílem přispívají v rozhledu jak na české tak i světové taneční scéně a její kultuře. Proud-M každé druhé pondělí v měsíci exklusivně na www.danceradio.cz a na vlnách v pražském éteru 89,00 a 102,90 FM v rámci pořadů Club Revolution.

MATAMAR (CZ)
Díky svému osobitému stylu začal být Matamar zván už krátce po startu svojí kariéry na různé zajímavé akce v klubech po celé ČR. Kromě ČR se předvedli i slovenskému publiku na hlavní stagei festivalu Motor Summer Fest v Martinu. Hned v prvním roce jejich působení se Matamar umístili v prestižní anketě o2 Dance Music Awards 2006 na 3. místě v kategorii Objev roku a také v anketě Trance.cz Awards 2006 a v kategoriích objev roku (2. místo) a Domácí dj roku (9. místo). V současné době se Matamar soustředí na tvorbu vlastní produkce a rozvoj své radioshow, kam si zvou čím dál tím zajímavejší hosty i na pořádání nových parties pod hlavičkou Language of Trance, kterou zaštiťuje jejich pořadatelská a bookingová agentura LOT Music. Zapálení Matamaru pro hudbu se odráží v jejich setech, které jsou plné energie a kombinují styly jako trance, progressive s elektro prvky a tech-trance. Jejich vystoupení vždy velmi originální a zajímavé - svou pověst budují zejména na dokonalé komunikací s publikem.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016