PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

flyer
Datum konání:
28.01.2011 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Elektrabel Live (techno.cz, elektrabel.info), Reznyk (techno.cz, rzk-rec.com), Ala (techno.cz), The Keeper (technomasters booking), Carl King (phonoline.cz), Drex (undergroundcity.cz)
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 22:30 Drex
22:30 - 00:00 The Keeper
00:00 - 01:00 Elektrabel Live
01:00 - 02:30 Reznyk
02:30 - 04:00 Ala
04:00 - ??:?? Carl King
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Další informace k Techno.cz Night v Neutralu!

V plzeňském klubu Neutral, který patří mezi nejlepší v tomto městě, si pro vás server techno.cz připravil pořádnou techno jízdu, přesně tak, jak tomu bylo za starých dobrých techno časů. Hlavními hosty jsou zástupci techna cz, které doplní stejně kvalitní a známé osobnosti taneční scény.  Uslyšíte valivé a inteligentní techno spojené s energickým minimal technem. V pátek 28.1. se na vás budeme těšit. Vstup je volný.

 

 

Elektrabel Live (techno.cz, elektrabel.info)

Elektrabel, vlastním jménem Tomáš Hartl, patří ke špičce české elektronické scény. Rodilý Břeclavák diktuje už řadu let tou nejtvrdší, a přesto nejinteligentnější elektronikou, jaká je u nás k poslechu. Do dnešního dne si zahrál takřka v každém klubu a na festivalu v republice, i na pár úctyhodných místech ve světě, jako jsou berlínský Tresor či tokijský Womb. Vůbec poprvé dal o sobě vědět prostřednictvím českého Virtual Labelu, kde vyšla v roce 2001 jeho prvotina Untitled. Dva roky nato se mu podařila na české poměry nevídaná věc. Jeho produkce si všiml sám velký "Wizard", Jeff Mills, který mu posléze na sub-labelu Axis Records 6277 vydal první zahraniční vinyl MISSION 01 - Elektrabel EP. O další dva roky později přišlo na další spolupráci a příští release Crocks, předznamenal příchod LP For Various Reasons, které vyšlo jako MISSION 04 a sklidilo nebývalý úspěch jak u kritiků, tak i laické veřejnosti. Ještě týž rok vydal v pořadí pátou Mission - Trefa, která jen potvrdila jeho silnou pozici na tehdejším techno výslunní. Následovaly Edensonic, Pohjola a Antiritmo, ke kterým později přibyly další menší či větší labely, kde vydává i v současnosti. jeho zvuk se stále vyznačuje údernou rytmikou a hypnotickými syntezátorovými smyčkami, ale v poslední době i hutnými plochami a pomalejšími beaty, kdy tu či onu část produkce hraje dle charakteru dané akce.

Jeff Mills about ELEKTRABEL

Composing Electronic Music for just a few years, Elektrabel is no new-comer to a unique knowledge of composing music with rare and uncompromising emotion. The sounds of Elektrabel are pure and they are precise. A purity that immediately caught the mature ears at Axis Records as soon as they heard his fi rst demo sample cd. As one-time miracles are common at this avant garde level of the music industry, being able to succeed and show further promise beyond that initial stage are what most of today’s Techno producers are never able to achieve. The unique formula of Elektrabel is not hard to understand, it involves vision, an objective and a logical mental structure to materialise such ideas and then, a sense of measuring what he has done in the past and what he needs to do in the future. Even at the early days of Electronic Music, there has always been a common desperation to locate those that excel. Elektrabel is relevant and here to be consumed. With what he has created thus far, it is clear that he has a long and adventurous future ahead of him, a supression of such talent would be nothing less than tragic.“3

 
Techno.cz Night @ Neutral Club

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016