PARTYINFO

 

SWITCH

flyer
Datum konání:
04.12.2010 - sobota
Místo konání:
Litomyšl - Heaven
DJs:
Texx, Looky, Maria.n, Yronia
 
 
Další pokračování klubovky Switch již příští sobotu!

Áve Switch... :D Switch 4 Bitch tuto sobotu 4.12. v Heaven Baru, Litomyšl – Texx, Looky, Maria.n Pro všechny, jimž chyběl šílený večírek Switch, máme program na prosinec - již 4.12. se Heaven bar promění ve vykřičený dům plný luxusních štětek a zlazem ověšených pasáků!!!

 

Vychutnáte si jistě i soft PORNO projekci po celý večer. Na vstupu bude připraven malý sexuální dárek pro každého pátého návštěvníka a tradiční sekt včetně fresh fruit mixu na osvěžení pro všechny. Na baru bude také možné najít nový energy shot DynaPep, jež je legální alternativou přesně pro party jak je máte rádi Přijďte si ho vyzkoušet. Kdo má zájem dorazit jako VIP - za 200,- Czk si může připlatit VIP prostor se sektem a rautem v podobě švédských stolů. Tyto vstupy můžete zakoupit také předem přímo v Heaven Baru v Litomyšli. Chystají se na vás nadupaní djs: TEXX / Studio 54, Maria.n / HK, Looky / Mecca a pro začátek na naladění Yro. Takže dost keců a jako vždy – Switchme v rytme... a půl je hotovo

Weri & Yro - the SwitchLadies

SWITCH

Switch je o recesi, skvělých lidech, dobré našlapané elektronické muzice a hlavně o zábavě bez předsudků a mezí. Na každý večírek je stanoveno téma, které každý správný Switchař pojme jako bojový úkol a do daného tématu se vystajluje. Proběhly edice jako RETRO, POPSTARS, HOMELESS, MOVIE STARS, CHIC, BLACK & WHITE, HALLOWEEN, ČERTOVSKEJ SWITCH, SADOMASO, BARBIE, PUNK, HAWAI, BORAT a budou následovat další. Kdo se již účastnil, ví, která bije.. kdo ne, měl by se konečně dokopat :) A hlavně lidi, odhoďte předsudky - když se jednou vymaškarádíte, stane se to vaší pravidelnou dávkou party adrenalinu, je to prostě prdel, co vám budem povídat :)

Texx

S taneční hudbou přišel DJ Texx aktivně do kontaktu poprvé na podzim 1998. Tehdy získává prvních několik desítek desek a díky veliké shodě okolností, přestože nemá zatím jedinou podobnou zkušenost, začíná hrát (i s velkou dávkou sebechvály těžko říci mixovat) pravidelně každou neděli v pražském undergroundovém klubu Luxor. S dalším hraním se Texx přiklání více k deep housu a loungeové hudbě, která v malých barech a na after party převládá. Dodnes můžete jeho deepovější sety příležitostně slyšet v podnicích jako Le Clan, Bonanza či Nebe. Pomalé beaty jej tedy baví dodnes, avšak nestačí úplně. Během posledních let se proto Texx objevuje již na hlavním pódiu s výrazně rychlejším a hodně energickým setem, ovlivněným všemi etapami, kterými přes nízký věk (*1981), prošel – tedy hlavně pestrým, veselým a zábavným housem s občasnými breaky či chytlavými vokály. Od léta 2003 vystupuje také jako součást DJ teamu Funk Punx, které na sebe mimo letních festivalů (Creamfields, Cosmic Trip, Summer of Love, Hradhouse...) rezidencí v pražské Roxy upozornilo mixovaným CD, které vyšlo jako příloha listopadového čísla časopisu XMAG. V roce 2007 vystoupil Texx v klubu Heaven (Ibiza) a v Londýnském klubu Fire. V současnosti má Texx čtyři rezidentní noci – LookBetterNaked a Frisky (v nejpopulárnějším pražském housovém klubu Mecca), Ping Pong House v L’Enfer Rouge, českou edici párty Salvation ve Valentinu a Massage v brněnské Vyhlídce. Pravidelně vystupuje také v after party klubu Studio54.

Looky

Dj Looky již za svou ne příliš dlouhou karieru zaznamenal mnoho úspěchů. Asi tak jako každý Dj začínal hrát nejprve v barech, ale s tím se nechtěl spokojit, proto na sobě dál pracoval. Nedalo na sebe dlouho čekat první pozvání na hraní ve velkém klubu na Moravě a když už velký klub, tak samozřejmě Fabric v Ostravě. Tento první větší úspěch jakoby předznamenal, co bude následovat. Dje Lookyho si všimla produkce LookBetterNaked, která v České republice pořádá stejnojmenou párty, kterou jako první produkce z ČR vůbec představila na ostrově Ibiza a slavila tam s ní obrovský úspěch. Dále do Prahy přiváží celosvětový projekt Salvation a také párty La Troya z Ibizy. Díky residentuře u této produkce má možnost hrát na těchto světových akcích. Dále se stal residentem noci Young Hearts v pražském klubu Duplex a také residentem party Meccamix v Mecce, druhé nejlepší klubové noci v České republice v roce 2008 dle Dance Music Awards. S touto party také již rok objíždí nejlepší kluby po celé republice. Pravidelně ho také můžete vídat jako residenta na drzé tématické párty v kostýmech s názvem Switch. Kromě výše uvedených akcí ho mužete také slyšet ve stylovém baru Havana na jeho noci Stars Mega Mix a nebo také v klubu Prdel, kde je častým hostem... V létě si dj Looky užívá nejen krásného letního počasí, ale také festivalové atmosféry, už jste ho mohli slyšet buď na Summer of Love a nebo na Mácháči. Do svého setu nevybírá tracky podle nějakého stylu, ale jedině podle toho, zda-li ten který track ještě dokáže zlepšit atmosféru party, na které zrovna hraje. Proto jsou jeho sety tolik rozmanité, zábavné a neotřelé ...

Maria.n

I když je u tohoto východočeského dje, který pochází přímo z Hradce Králové doména převážně Funky a vocal house, tak se od něj můžete těšit i na pěknou porci deephousu a techhouse. Vlastním jménem je to Marian Černohorský. Na veřejnosti se začal ukazovat od roku 1994, kdy začínal na cd playerech na Hradecké diskotéce Kozlovka, kde měl každou sobotu hodinku ´housiku´. Bohužel provozní byli neustále proti, takže tato produkce měla rychlý konec. V tomto roce navštívil i pražský klub RadostFX, kterým byl naprosto uchvácen, a proto se rozhodl pokračovat. V roce 2000 si kupuje gramofony, trénuje a zakládá spolu se svým kamarádem dj SENSEm úspěšnou a pravidelnou noc v Chrudimském klubu R-KLUB s názvem ZTRACENÝ BANÁNEK. Na těchto akcích jste mohli slyšet a vidět djs: Trávu, Tvykse, Lumiera, Dioma, Daen & Groove Company a další... Rok 2002 přináší do Hradeckého klubu EVENT rezidentní noc s názvem BOCA CHICA. Dj Sense a support dj Maria.n... Jooo tahle dvojka tady byla hodně dlouho! Nejuspěšnější východočeská houseová noc Vám za ty roky přivála jména jako jsou např: Loutka, Josef Sedloň, Tráva, Maroš Glaubic, Sean Porn, Martin Haberland, Tvyks, Baloo, Javas, David Bowles, Pat Heart, Quadrant, Andrea Fiorino a spoustu dalších. V roce 2003 mu německý dj Luke Sun prezentuje horkou novinku na trhu SERATO SCRATCH LIVE. Marian se nerozmýšlí a proto jako jeden z prvních vůbec začíná ze SERATA v ČR hrát. Hrál na mnoha známých akcích jako Summer of Love, Svojšice, Mácháč, Sázavafest a v legendárních klubech RadostFX, Roxy, L-klub, Event, žlutý pes, Liquid.... a to po boku spoustu jmen. Za zmínku stojí například: Layo and Bushwacka, Justin Robertson, Marco Zafarano, Chris Kaeser, Mischa Daniels, Colin Dale, Afrika Islam.... Nyní ho můžete potkat kdekoliv v čechách. Je rezidentem klubíku v Peci Pod Snežkou ENZIAN a často ho mužete potkat na SWITCH mejdanech.

DynaPep™

DynaPep™ není energy drink, není to nápoj ani laskomina. DynaPep™ je 4ml ampule nabitá energií.

DynaPep™ je první světovou doplňkovou energetickou mikro-dávkou. DynaPep™ v objemu 4ml (což je 1 kávová lžička), poskytuje postupně uvolňovanou suspenzi, která zajišťuje tělu dlouhotrvající explozivní přísun energie. DynaPep™ účinkuje po celý den, díky revoluční technologii AMAX. Je vyroben pomocí nanotechnologie z aktivních přírodních zdrojů, obsahuje vitamín B12. Je určen všem vyznavačům sportu, párty a adrenalinu. DynaPep™ pracuje s technologii thermogenesis a působí jako dokonalý spalovač tuku. DynaPep™ je revoluční energy AMAX adrenaline produkt, je pasován na výrobek 21" století. Neobsahuje cukr ani sodík. Je tenčí než rtěnka a vejde se všude.

Párty... sport... adrenalin... Ampule Dynapepu Vám zajistí maximalní přísun energie a adrenalinu. Mnoho profesionálních sportovců a celebrit si oblíbilo právě dynapep. Nesrovnatelný energetický produkt. DynaPep™ je nový "LEVEL".

Jak Dynapep funguje ?

DynaPep™ obsahuje kombinaci fytochemikálií, které pomáhají mozku s maximální produkcí adrenalinu, tento proces se nazývá AMAX. DynaPep™ působí v těle nepřímo, kdy stimuluje adrenalinovou reakci přes centrální nervovou soustavu, což přináší dlouhotrvající, explozivní energii, která nekoliduje s jinými produkty.

DynaPep™ obsahuje velké množství synergických složek rozpustných v oleji i ve vodě, které při požití ovlivňují činnost centrální nervové soustavy, vyvolavají produkci tělesné teploty a zvýšenou regulaci epinefrinu a neepinefrinu (energie). DynaPep™ využívá technologii liposomalu citlivého na pH a micely, která umožňuje okamžité vstřebání vnějšího polymerizovaného obalu (tier-1) následované pomalým uvolňováním vnitřních uzavřených sfér (tier-2).

Technologie tier-2 umožňuje okamžité uvolnění nootropních fytochemikálií, které zahrnují reakci centrální nervové soustavy, zatímco zadržují umocněné nahromadění epinefrinu pro vyvolanou produkci tělesné teploty a adrenokortikotropní syntézu. Tier-1 aktivuje uvolnění nootropních chemikálií v zásaditém prostředí dutiny ústní, které jsou poté stráveny a rychle vstřebány v horním střevě. Tier-2 obsahuje velmi zhuštěné vnitřní sféry, které tvoří neproniknutelný štít okolo hydrofilického vnějšího obalu zásaditého prostředí žaludku. Tyto sféry se vážou na epitelové buňky v dolním střevě a pomalu, stabilně a bazálně uvolňují nootropní sloučeniny. Tyto bazální farmakokinetika a stabilní stav umožňují nepřetržitý přísun energie, produkci tělesné teploty a větší koncentraci bez kolize kofeinu a cukru, která provází jiné energetické výrobky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016