FOTOREPORTY

 
ikona close

AUDIO SABOTAGE (lenka)

Datum: 24.01.2009 , Místo konání: Pardubice - L-klub
DJs: Richie Gee, K-plan, Roms, Suburbass, Soundbomber, Vosa, Neurosys, Keygen, NKo, Ray Keith, Mc Freestyle, Mikkim, Unformated, Zero Rockers, Vargas, Tek, Keshu
O párty: start 20:00, vstup do 22:00 120 czk, poté 180 czk, Powerfull sound, Light & Laser show, VJ Performance, Special Vizualization, Drink Bars, Space Bar, Vinyl shop, Afrerparty: RC Ponorka - Pardubice (start 06:00, vstup zdarma)
 
 
 
Popis: Uprostřed vymrzlého ledna jsme se mohli přijít zahřát na akci Audio Sabotage do legendárního pardubického L-clubu. Promo akce slibovalo slušnou techno, tekno, jungle, ragga , D´n´B, hardcore, hardek … kalbu. Během večera se na dvouch stageích vystřídlo více než 20 dj´s, producentů a mc´s a to nejen z ČR, ale i z Francie a Anglie (Ray Keith, MC Freestyle, Suburbass, Keygen Kaotic a další ). Akce se uskutečnila za podpory Zero Rockers, Neurosys, Vosa a Unformated crew. Na akci byl silný zvuk, kvalitní světla&laser a projekce. K maximální spokojenosti mi chybělo jen víc známých, kteří se snad příště polepší:)
Více info o této party
ikona fotoreporty
ikona reporty
Žádný report
k této party
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016