CLANEK

 

Beatshare Selection má už 100. epizodu

Deep House, Progressive, Minimal Techno a Deep Tech House prezentuje Tomas TMX na vlnách radia Beats2Dance každý týden po dobu dvou let. Má za sebou 100. epizodu Beatshare Selection, ve které představuje legendární producenty i svou vlastní produkci.

 

100. vydání relace obsahuje tracky producentů jako Henry Saiz, Guy J, Peter Makto, ale vzpomíná také na legendy Chicane. Set uzavírá track Tomase TMX - "Rabbit Hole".

Beatshare Selection 100 si vyslechněte zde:



Beatshare Selection na nizozemském radiu Beats2Dance každý týden představuje to nejlepší ze žánrů jako deep house, progressive house, tech house a minimal techno. První relace byla odvysílána 6.8. 2018.

Tomas TMX je DJ a producent s progresivním zázemím. Od roku 2003 hrál na mnoha akcích, nejčastěji v České a Slovenské republice. Od doby, co se přestěhoval do Prahy, hrál na desítkách akcí ve známých klubech i na open airech. Je také producentem, ve spolupráci s Matthew Petersonem vydal track "Quant" u labelu Darkpload Deep. Mezi další produkci patří autorské tracky "Mezzanine Hallucination", "Curb" a "Rabbit Hole". Je autorem projektu Beatshare, který má ambice vytvořit platformu pro producenty z východní a střední Evropy.

Tomase TMX, jeho relaci i projekt Beatshare můžete podpořit dotací ve fanzoně Mixcloudu a sledováním jeho sociálních sítích.

https://tomastmx.bandcamp.com/
www.residentadvisor.net/dj/tomastmx
www.instagram.com/djtomastmx/
www.facebook.com/tmxfanpage/
https://soundcloud.com/dj-tmx-1

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016