CLANEK

 

Experimentální 360° live stream ve vašem obýváku

Lunchmeat Festival, pořadatel každoroční přehlídky aktuální nezávislé elektronické hudby a digitálního umění, zve tuto středu ke shlédnutí experimentálního 360° live streamu. V rámci iniciativy Virtual Healing, pořádané na podporu pražské klubové scény, vystoupí Lunchmeat rezidenti na improvizované stage v Lunchmeat Studio. Vychutnejte si 360° projekci z pohodlí vašeho domova.

 

Aid Kid & Pavel Karafiát AV live

Projekt, který duo producenta Aid Kida a vizuálního umělce Pavla Karafiáta rozvíjí bezmála dva roky, vás provede pohádkově futuristickou virtuální krajinou s unikátní, barevnou architekturou obrazu a zvuku.

Citty & Aeldryn AV live

Modulární techno projekt hudebníka Cittyho zkoumá nové možnosti zvuku a buduje surreálné světy, nevšední atmosféry a zvukové modulace. Umělecké vyjádření vizualisty Aeldryna je ovlivněno zpětnou vazbou, jejími formami, způsoby interpretace i tím, jaký vliv má na náš život.

Mike.H

Součást dramaturgického týmu Lunchmeat Festivalu a Neone, hlavní produkční Lunchmeat studia. Spolupořádá večírky San Trancisco a SEED, pravidelně vysílá na Radiu 1 pořad Cluster. Mikův široký záběr pokrývá odvážnou taneční hudbu, psychedelii i trance. V "closing setu" večera představí svou zlomenější polohu s velkým vlivem rytmů Afriky a Blízkého východu.

Lunchmeat

Stream bude probíhat zde.
Virtual Healing FB event.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016