CLANEK

 

Nový klub EPIC roztančil o víkendu Prahu

Tento víkend odstartoval novou etapu pražské hudební scény klub EPIC. Páteční a sobotní "opening party" byly vyprodané a to i přesto, že program nenabídnul hvězdu ze zahraničí a na pódiu se střídali pouze rezidentní DJové. Světová jména různých žánrů elektronické hudby přijdou na řadu teď.

 

Špičkový zvuk, moderní design zahrnující 100 m2 LED obrazovek a světelnou show zažilo během prvního EPIC víkendu mnoho nadšených návštěvníků. Mezi nimi i pár známých tváří, které nové párty místo v samotném centru hlavního města doslova nadchlo. "Praha takový velký klub, kde by mohli hrát každý víkend zahraniční hosté, potřebovala. Ty technologie všude tady kolem jsou neskutečné. EPIC je srovnatelný s kluby, které jsem navštívila například na Ibize," řekla o svých prvních dojmech DJka Lucca. A chválou nešetřil ani další z hostů, zpěvák Adam Mišík: "Když jsem žil v Americe, chodil jsem hodně do klubů v LA a v Las Vegas, viděl ty nejlepší na světě. A jak Prahu miluju, tak mi tady chybělo něco, co by se jim mohlo vyrovnat vizuální stránkou i servisem. Myslím, že tady konečně něco takového vzniklo."

EPIC


Na dvou EPIC opening nocích se představili rezidentní DJové klubu Richard Reynolds, Dave &eMTy, Bon Finix, Mustee, EKG, Martin Cehelský, Pauli Gabrieli, a Izzy, kteří provedli hosty na tanečním parketě různými žánry hýbajícími současným hudebním světem od house music až po groove a bass house. "Program klubu se ale nebude omezovat jen na tyto styly, je koncipován multižánrově. V dubnu sem můžete zajít například na techno v podání UMEKa nebo trance od Davida Gravelly. V týdnu si zase přijdou na své příznivci komerčních žánrů – R’n’B, hip hop, EDM a podobně," vysvětluje jeden z rezidentů a zároveň hudební dramaturg EPICu, Dave Eremias.

EPIC

Klub EPIC v Revoluční 3 na Praze 1 provozují MEDUSA GROUP, leader v oblasti gastronomie s více jak 40ti restauracemi a bary v Čechách, na Slovensku a v Rakousku, společnost Ministry, která má s taneční scénou bohaté zkušenosti - vlastní dva věhlasné slovenské kluby a poskytuje profesionální ozvučení a osvětlení na velké hudební akce po celém světě. Ministry Rental Service se podílí například na pražských párty Transmission a Magnetic, na známém maďarském festivalu Sziget, chorvatském Ultra Europe i na párty Transmission v Bangkoku a v Melbourne.

Více info najdete na www.epicprague.com a www.facebook.com/epicprague.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016