CLANEK

 

Další Bukanýr Podcast umíchal rezident párty Vivacity

Checo Zac nahrál podcast, který vám dá ochutnat, jak pocity z kraje večera, tak i ranní špičku svého pojetí noci Vivacity+, kde je spolu se svým dlouholetým hudebním parťákem Cubikem rezidentem.

 

Na jednu stranu rozlítaný, otevřený a na druhou velmi cílený a koncepční. Tak by se dal nazvat přístup k elektronické hudbě, který Checo Zac mixuje ve své hudební tvorbě i setech. Sám se cítí spíše producentem hledajícím inspiraci napříč žánry a to i daleko za hranicemi domovských house nebo tech-house stylů, o čemž svědčí i některé jeho dřívější indie nebo experimentální live projekty.



Na hudební scéně se vyskytuje už od roku 2000. Svou první rezidenturu hostil na legendární noci Le Mixage v Příbrami. Od roku 2009, kdy na značce Soul Records vyšel jeho první release, vydával na značce Solstice a spolu s Cubikem na značkách Deepwave, Dilematic nebo Adaptation. Spolu s Cubikem již představil řadu vlastních tracků i remixů včetně předělávek pečlivě vybraných českých hitů (především "Návštěvníci"). Jeho motto? "Hudba je zábava, hudba je pro lidi, kteří ji poslouchají, baví se jí a nechávají se unést a toho se chci držet a takovou hudbu skládat i hrát..."

Pokavaď si nechcete nechat ujít další podcasty music houseboatu U Bukanýra, tak nezapomeňte sledovat náš SoundCloud.

Checo Zac FB
Checo Zac SoundCloud
Bukanyr FB fan page

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016