REPORT

 

Report z akce Bart Skils @ Storm od čéši

V pátek, před začátkem prodlouženého víkendu, se v klubu Storm odehrála velká techno akce, které vévodil jezdec ze stáje Drumcode Bart Skils a sekundovala mu sympatická Holanďanka Amber. Bohužel se tato hudební nálož potýkala s opravdu velmi slabou odezvou v počtu tanečníků, a i když to nerad přiznávám, na atmosféře to bylo znát. Kde jste jako byli, lidi?!

 

Co se v tento den vlastně v Praze dělo tak zajímavého, že ani takové jméno nedokázalo nalákat tanečníky z více jak milionového města? Možná se lidé připravovali na čarodejnice, možná je Storm příliš vzdálen pohodlným lidem, možná se jen prostě nikomu zrovna moc nechtělo, kdo ví... Každopádně jsem do klubu Storm dorazil po půlnoci a za mixážním pultem se již v tvrdých tónech valivého techna usmívala a krásně hrála vysoká blondýnka Amber.

Amber

Typická Holanďanka s úsměvem od ucha k uchu dávala do hraní velmi mnoho, i když se jí zpět dostávalo dost málo, ale díky alespoň za tu první řadu obsazenou mládeží, která si to dokázala nespoutaně užívat a skákat v rytmu techna. Výběr tracků byl hodně zajímavý, rychlejší a neoposlouchaný. Na to, že hrála před Bartem, se s tím vůbec nepárala. Po ní se už na pódiu obratně za svými mašinkami rozehrál Bart Skils. Jaké "skills" má tenhle Skils?

Storm

Neskutečné! Hrál parádně. Silný a o trochu pomalejší valivý spodek trhal basovou membránu a lidé si to užívali tak, jak se patří. Nakonec dorazilo ještě pár opozdilců, tudíž pohled to nebyl tak tragický, ale takové jméno a takové kvalitní techno by si zasloužilo větší návštěvnost. Bart i přesto zahrál, jako kdyby před ním byly tisíce lidí, nenechal se tím omezit a já za jeho set děkuji - byl perfektní! Po něm se na podium najednou postavila hned celá trojice mužů. Hrající Hory Doly a šest rukou v akci, jsem už dlouho neviděl, ale bohužel ani toho moc neslyšel, jelikož nastal čas odebrat se domů...

Bart Skils @ Storm

Klub Storm vozí skvělá jména, ovšem když se nenaplní, je to smutný pohled v tak hezkém prostoru. Doufejme tedy, že na konci května, kdy bude ještě další warm-up na Svojšice, to už bude o něco lepší. Krásný květen všem!

čéša

foto: Miroslav Belančin

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016