CLANEK

 

BURN Residency hledá talentované DJs

BURN Residency, největší světová soutěž hledající talentované DJs, právě začala. Žiješ muzikou a za mixem jsi jako doma? Chceš odjet na Ibizu soutěžit o exkluzivní smlouvu? Teď máš šanci! Letos startuje už sedmý ročník BURN Residency. Soutěže, která nabízí šanci všem DJs, jejichž talent zatím nikdo neobjevil. V nabídce je opravdu hodně: cesta na Ibizu a osobní koučink od lidí, o kterých jsi dosud jen slyšel. Účast na evropské tour nebo dokonce získání residence v jednom z nejlepších ibizských klubů. A úplně na konci cesty pak šance na smlouvu v hodnotě 100.000 EUR. Takhle nějak vypadá životní příležitost, ne?

 

Jak se přihlásit?

Přihlašování do BURN Residency probíhá zde. Pro účast v soutěži si musíš připravit co nejlepší set ve stanovené délce a nejpozději do 1. dubna 2017 ho vložit na soutěžní stránku. Důležité však je získat pro svůj gig maximální podporu od fanoušků!

BURN Residency

Z těch nejúspěšnějších mixů vybere porota pět semifinalistů, kteří dostanou jedinečnou příležitost prezentace svého setu v médiích. Nejlepší z nich bude vyhlášen českým vítězem a odjede se předvést na Ibizu, kde ho čeká řada workshopů s hvězdnými mentory a hlavně příležitost bojovat o smlouvu na 100.000 Euro k nastartování své kariéry. Budeš to právě ty? Zjisti víc na www.burn.com, nebo se rovnou přihlas. Ibiza už na tebe čeká!

BURN Residency

Mediálním partnerem soutěže je Evropa 2.


#BURNResidency

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016