CLANEK

 

Lay It Down - mixovaná CD kompilace od DJ Schwa

Je tomu již nějaký pátek co se na české i zahraniční scéně pohybuje label Beef Records, jehož majitelem je Michal Růžička aka DJ Schwa. Vydavatelství Beef Records je známé více v zahraničí a to i díky úspěšnému česko-australskému projektu Shades Of Gray, kterého je Michal součástí.

 

Na Beef Records můžete najít především housovou produkci, ale i downtempo či electroniku. Pod touto značkou již vydali své tracky jména jako Jef K, Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Deepchild, Matthias Vogt a další. Na toto léto si pro Vás label Beef připravil mixovanou cd kompilaci plnou chill-outu, downtempa, electroniky a pomalého deep housu, kterou namíchal právě DjSchwa.

Lay It Down je jako stvořená pro příjemné letní dny.

Kompilace je namícháná Dj Schwa a obsahuje hudební kousky z žánrů jako downtempo, chill-out, broken beat či pomalý deep house. Toto CD je skutečnou hudební lahůdkou. Obsahuje totiž 18 skladeb z čehož jich je 15 exkluzivně upsáno právě na Beef Records. Můžete zde najít velmi příjemné skladby od producentů jako Maddslinky aka Zed Bias, Eddie C, Timewriter, Herb Lf, Sarp Yilmaz a spoustu dalších. Z českých jmen se na kompilaci představí Roman Rai za projekt Soul Science a Dj Schwa jako Shades Of Gray.

VA Lay It Down by Dj Schwa (BEEFCD006) from Michal Schwa on Vimeo.

iTunes: https://itunes.apple.com/cz/album/lay-it-down-mixed-by-dj-schwa/id655416125

Beatport: http://www.beatport.com/release/lay-it-down-mixed-by-dj-schwa/1103070

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016