CLANEK

 

Druhé album Philipa TBC vychází ve čtvrtek!

Debutová deska otvírá hudebníkovu bránu k novým výzvám a dobrodružstvím, druhá deska je důkazem, že hudba v jeho srdci stále tiká. Kokoro No Hibiki je Hudba srdce. Kokoro No Hibiki je také druhé album producenta a DJe  Philipa TBC. Náladovou a rytmickou rozmanitostí navazuje na debut a je tím nejlepším a nejosobnějším, co Filip za poslední dva roky vytvořil. Jak sám dodává: "Finálně jsem vybíral asi z dvacítky tracků a ač se to nezdá, v těch 45 minutách je skrytý velký kus mého života."

 

Skladby jako Core, White Dynamite nebo Galactic navazují na tradiční plný zvuk, postavený na výrazné modulované base a rytmických variacích, na opačné straně spektra desky závěrečná Cleaning The Room nezvykle zasahuje až k ambientem ovlivněnému chill outu.
Jádrem alba jsou opět Filipovy oblíbené spolupráce s vokalisty. Švédská vokalistka Elsa Esmeralda není jen dvorni zpěvačkou London Elektricity, ale i perlou na Kokoro No Hibiki a objevuje se hned ve dvou skladbách - úvodním singlu March Me To The Afterworld a zlatou érou trip hopu inspirované Mirror Stranger.

Philip TBC

Tvrdý syntetický beat ve skladbě Back To The Batcave doplnil britský popražštělý rapper C.Monts a kolaborační premiéru se zpěvačkou Emou Brabcovou Filip představuje v jemné Fine Young Cannibal. 

Kokoro No Hibiki vychází digitálně 14. června na labelu Esprit Records a určitě stojí za to tuto rozmanitou desku zkontrolovat.

KŘEST DESKY SE USKUTEČNÍ 16.6. V CROSSCLUBU - PRAHA.

VIDEO ZDE.

ALBUM ZDE.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016