CLANEK

 

MadTV.cz spustila web a facebook

Nestihli jste mejdan, protože vám nepřišla výplata, onemocněli jste, přemohla vás lenost nebo jste se s partou prostě domluvili na špatném datu? Nebo si naopak díky přílišné konzumaci akci vůbec nepamatujete a rádi byste si trochu osvěžili vzpomínky na neopakovatelný zážitek? Přesně pro vás je tu MadTv.

 

 

MadTv je internetový projekt, který se zabývá záznamem hudebních akcí. Na stránkách www.madtv.cz najdete živé záznamy parties a koncertů, prozatím jedno 40 - 60 minutové video týdně, ale již nyní je jasné, že materiálu bude daleko víc.

Cílem projektu není vytvořit sestřih toho nejlepšího, ale zachytit akci přesně takovou, jaká byla, s reálnou atmosférou, která vám dá možnost si ji celou prožít znova. Pro co nejvěrnější zážitek, vám nabízíme unikátní možnost vidět mejdan z různých úhlů pohledů a to díky několika kamerám na místě natáčení. Opět uvidíte pít své kamarády u baru, tančit krásná děvčata na parketu a znovu vystupovat umělce, kteří vás celým večer provázeli.

Pokud nemáte čas celé hodiny vysedávat na netu a nechcete, aby vám nějaké to nové video uteklo, přihlašte se k odběru novinek emailem. Stačí poslat email na adresu madtv@email.cz s předmětem: Zasílat novinky. Nebo se prostě staňte naším fanouškem na facebooku: facebook.com/madtv.cz

 

Pro zájemce je zde i možnost tvorby videí na klíč.

 

www.madtv.cz

 

V tuto chvíli si můžete vychutnat první čtyři videa z party Believe z klubu Kostel (nyní Venue), kde vystoupili legendární Silicone Soul. Jako předskokani zahráli back 2 back set djs: Tazz, Biodan a Slater.

 

Believe party @ klub Kostel (nyní klub Venue)

4. únor 2011

back 2 back warm up djs: Tazz vs. Biodan vs. Slater

dj set Silicone Soul (UK / Soma Rec.) part 1/3

dj set Silicone Soul (UK / Soma Rec.) part 2/3

dj set Silicone Soul (UK / Soma Rec.) part 3/3

 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016