REPORT

 

Report z Human Traffix od Sody

Neuvěřitelná atmosféra a tančící návštěvníci až do rána, tak se dá shrnout páteční Human Traffix v Roxy. Nejprve výborný Loutka a poté mistři z Anglie Layo&Bushwacka udělali z páteční noci nezapomenutelný zážitek. Více v reportu…

 

Již dlouho všichni známe anglickou dvojku Layo&Bushwacka, kteří se u nás představili už několikrát, ale já měl tu smůlu, že jsem je ještě nikdy neviděl naživo. Až teď v pátek jsem měl to štěstí být svědkem vystoupení  těchto mistrů. Jejich hity zná snad každý a nebýt jich, tak nám chybí notný kus historie taneční muziky. Na páteční Human Traffix se nám představili ve čtyřhodinovém setu a já byl jejich muzikou úplně ohromen, ale popořadě.

Loutka

Po příjezdu do Roxy už začínal hrát Loutka, který měl velmi dobře připravené publikum po setu Rescue&Canobee, které jsme bohužel zmeškali. Od prvních beatů jsme věděli, že tento večer bude něčím výjimečným. Klub se plní a plní a my jen doufáme, že se tady časem neušlapeme, jak to bývá v Roxy při vystoupení takových hvězd zvykem. Loutka hraje luxusní energický house a progresive, který dostává lidi pomalu do varu. Svými přesnými a promyšlenými mixy opět dokazuje, že patří mezi naše nejlepší dje. Tomuto setu není co vytknout, lidi se výborně baví a dávají mu to hlasitě znát.   

Kam se máme koukat dřív?

Roxy tentokrát nešetřila na dekoracích ani na světlech a všechno výborně podtrhávala videoprojekce od Phase. Takto propracovanou a živou stage nemají kolikrát ani na velkých akcích. V každém rohu zavěšeny dvě plasmy, které opticky zvětšují stage, ale to nebylo nic proti obří projekci za djem a zavěšenou konstrukcí s trojitým síťovaným plátnem, na kterém se vše promítalo třikrát za sebou. Vše luxusně ladilo a z pátečního večera udělalo nezapomenutelný zážitek nejen po hudební, ale i po vizuální stránce.      

      

V půl druhé nastal ten okamžik, na který jsem se těšil již několik let, za gramofony nastupují mistři Layo&Bushwacka. Ještě zapojují Serato, aby se za chvíli mohli dát do práce. Hned od prvního beatu dávají návštěvníci hlasitě znát, že na tu to dvojku nezapomněli. Roxy je téměř plná, ale místa na tancování je tak akorát, což nám naprosto vyhovuje. Žádné velké tlačenice u baru ani na parketu, tak si představuji ideální party. Mistři pozdravili publikum a začali hrát back to back set, ale posléze se střídají za mixem zhruba po půl hodinách, aby měli síly odehrát celý čtyřhodinový set. Od této dvojky znám většinu singlů a hitů, které se tučným písmem zapsaly do historie taneční muziky. Jejich sety jsou vždy něčím výjimečným a i tentokrát jsme od nich mohli slyšet originální muziku, která je nová, živá, energická a něčím výjimečná. Na přesné mixy, které mě dostaly do totální euforie, jen tak nezapomenu! Takovou energii a atmosféru jsem v Roxy snad nikdy nezažil. Většinou po třetí hodině ranní začíná club řídnout, ale to se tentokrát neděje. Návštěvníci tancují a rozdávaní pozitivní energii až do samého konce. My před dlouhou cestou nazpět do Podkrkonoší opouštíme klub před pátou ranní a parket je stále plný tančících lidí. Krásná podívaná:)

Layo&Bushwacka
     
Prosincová Human Traffix opět potvrdila, že patří mezi naše nejlepší klubové noci. Už teď se můžeme těšit na další pokračování 6.2.2009 na které se představí další mistři z Anglie - Swayzak live!    
                                                                                                                                    

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016