CLANEK

 

Cloud 9, první skutečný sky bar v Praze, otvírá 1.8! Vyhrajte 5x konzumaci za 999 Kč a dalších 100 výher!

Bar Cloud 9 sky bar & lounge umístěný na střeše hotelu Hilton Prague nabízí nejen úžasný výhled na celé pražské panorama, exkluzivní luxusní interiér a světelnou techniku, výborné koktejly, ale i chill-out a lounge hudbu od DJů En-Chant a Big J. Bar, jehož postavení si vyžádalo investici 125 milionů korun, se pro veřejnost otvírá 1.8.2008, hraje se od čtvrtka do soboty a koktejly jsou za skvělých 99 Kč (do 9.8)! V naší nové velké soutěži 5 z vás vyhraje konzumaci za 999 Kč a dalších 100 pak drink zdarma.

 
PO ROCE PŘÍPRAV A NÁROČNÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ V SRPNU OTEVÍRÁ CLOUD 9 SKY BAR & LOUNGE

PRAHA 30. července 2008: Nový bar Cloud 9 sky bar & lounge přivítá svého prvního hosta už v pátek 1. srpna. Návštěvníky čekají vynikající koktejly podle aktuálních trendů současného barmanství, živá lounge a chill out hudba známých DJs, i chutná delikátní jídla v porcích ideálních pro sdílení gurmánských zážitků s přáteli. Kompletně prosklený bar spolu s otevřenou terasou na střeše hotelu Hilton Prague nabídnou hostům z výšky čtyřiceti metrů nad hladinou Vltavy jedinečný pohled na město, díky němuž se Cloud 9 může hrdě pyšnit označením první skutečný sky bar v Praze.

Stavba baru trvala devět měsíců a vyžádala si investici v přepočtu 125 milionů korun. A to je pro srovnání částka, za kterou je možné například vybudovat nový pavilon opic v olomoucké ZOO, postavit silniční most přes Ohři u Sokolova, pořídit si letku 40 ultralehkých letadel nebo třeba rozjet v Česku novou zpravodajskou televizi. Práce na baru navíc musely probíhat za přísných hlukových podmínek, aby stavební stroje nerušily návštěvníky hotelu.

Cílem baru Cloud 9 sky bar & lounge je stát se jedním z nejoblíbenějších míst, kam večer vyrazit za zábavou v celé České republice. Poskytli jsme mu prostor na střeše našeho hotelu, protože právě na vrchol právem patří,“ dodává Michael Specking, generální ředitel hotelu Hilton Prague. „Ať už přijdete bar navštívit s kolegy hned po práci nebo tu chcete prožít dlouhý večer, uděláme vše proto, abyste se tu vždy dobře bavili.

Otevření baru pro první návštěvníky předcházela série „testů na sucho“, ve kterých si noví barmani a barmanky dolaďovali svoje mixologické dovednosti a seznamovali se s prostředím, aby od prvního srpna všechno fungovalo perfektně. Prvním horkým testem prošel i na míru připravený systém osvětlení. Desítky barevných světelných kvádrů po celém baru propojuje deset kilometrů kabelů vedoucích od ovládacího centra přímo u baru. Je jen na jeho obsluze, jestli vybere automatickou hru světel, nebo se barmani sami pustí do hrátek s náladou osvětlení. Zvlášť při západu slunce nad Prahou pak tento unikátní systém světel vytváří nad městem dramatické kreace.

Speciálně pro Cloud 9 vznikla série několika originálních „signature“ drinků, které nám, věřím, pomůžou bar proslavit. Jen my tak můžeme nabídnout například koktejl Charisma, odvážný pikantní drink s nádechem šťavnatého melounu nebo kupříkladu Cloud Müre s koketním nádechem šampaňského,“ vysvětluje Roman Uhlíř, vrchní barman Cloud 9 sky bar & lounge. „Vynikající koktejly, k tomu živá hudba a jedinečný výhled na Prahu – tak příjemný je každý večer v Cloud 9. Vyzkoušel jsem to, můžete mi věřit.

Uchvacující pohled na město si díky pečlivému designu baru bude moci nerušeně vychutnat každý návštěvník baru, ať už si vybere místo v interiéru za ohromnými prosklenými stěnami nebo přímo na otevřené terase. Každý čtvrtek, pátek a sobotu bude večery v baru doprovázet živá lounge a chill-out hudba známých DJs, čtvrtky pak budou patřit DJ Bélovi s projektem Enchant, který čerpá inspiraci přímo z magických prostor baru, sobota DJ Big Jay.

Cloud 9 sky bar & lounge otevírá každý večer od 17 hodin. Oficiální slavnostní zahájení po srpnovém otevření je v plánu na symbolické datum 9. 9. v 9 hodin.

S dotazy se, prosím, obracejte na:
Markéta Šebková
Marketing & PR Manager
Hilton Prague & Hilton Prague Old Town
Pobřežní 1, Praha 8
Tel: 224 842 711, fax: 224 842 378
GSM: 602 458 966
E-mail: marketa.sebkova@hilton.com

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016