REPORT

 

Cybertronic III - vyjádření pořadatelů

Předvánoční Cybertronic III i samotné vánoce jsou za námi a nám nezbývá, než se ohlédnout přes rameno a říct si, jak bylo, co se povedlo, co se mohlo povést lépe, a co se naopak nepovedlo vůbec. 

 
Oproti minulému dílu jsme se opět přestěhovali do osvědčených prostor Boby centra a zvolili tak ke konání stejné místo i datum, jako u prvního eventu. Tento návrat se více než osvědčil – troufáme si říci, že třetí pokračování bylo nade všechny  možné pochyby zcela bezproblémové, velmi povedené a zařadilo tak Cybertronic mezi přední akce v ČR!

Volba ozvučení značkou L-Acoustic se ukázalo být skvělým krokem. Zvuk byl opravdu kvalitní a čistý, výšky, středy i basy špičkově vyladěné a my doufáme, že všichni, i ti nejnáročnější posluchači, odcházeli nadšení a spokojení. Světelný a laserový park také doznal jistých změn. Jelikož light&laser show je nedílnou součástí akcí tohoto typu, byly 4 kvantové lasery, světelné hlavice za pódiem dje i další efekty puštěny po většinu doby konání celé akce. Nechtěli jsme, aby docházelo k situacím, kdy je většina hlavních efektů spuštěna pouze při vystoupení hlavních djs a zbylý čas je o ně ochuzen. S výsledkem jsme byli velmi spokojeni, protože výsledná L&L show se opravdu zdařila a prozařovala celou Laser show od začátku až do konce akce.

Výkony účinkujících djs jistě netřeba podrobněji komentovat, jelikož každý z nás má jiný vkus a jinou chuť. Všichni zahráli opravdu skvěle a zasloužili se tak o skvělou atmosféru. I ale tak musíme zmínit opravdu vynikající výkon LayDee Jane a Sander van Doorna, jejichž sety rozproudili krev a rozvlnili, ne přímo rozbouřili, publikum. Samotný line-up jsme se snažili sestavit tak, aby si každý z Vás přišel na své a doufáme, že se nám toto podařilo;)

Problémy a nepříjemnosti, které Boby centrum většinou provázejí, tedy delší čekací doby a fronty u šaten a barů, příliš vysoká teplota v Laser hall, málo prostoru k tančení či k sezení a na které si návštěvníci většinou stěžují, byly tentokráte opravdu minimální, ne-li nulové.

Samozřejmě musíme poděkovat hlavně Vám všem, kteří jste 22.12.2007 na Cybertronic III dorazili a zasloužili se tak o vynikající atmosféru! Zároveň slibujeme, že se ze všech sil vynasnažíme, aby bylo Čtvrté pokračování minimálně stejně tak vydařené jako toto a doufáme, že nám i Vy zachováte svou přízeň;)

Na závěr Vám přejeme hezký zbytek tohoto roku, kvalitně oslaveného Silvestra a mnoho štěstí a úspěchů v roce novém:)

Váš

Cybertronic Team
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016