CLANEK

 

Label Kaktusrecordings.org přináší 3 nové releasy

 

 
Po krátké pauze se na Kaktusu opět urodilo pár nových bodlinek. Ke stažení (samozřejmě naprosto bezplatnému) se urodily 2 techno EPčka od zahraničních producentů - Maltu zastupující Darren Jones a Skot s nickem Smear. Třetí bodlinkou na dortu je album českého jednočlenného projektu Ruber Talpa, které leželo dlouhých 7 let v šuplíku.

Ruber Talpa: Space Tribe
Toto album leželo dlouhých 7 let v šuplíku Martina Lindy aka Ruber Talpa, člena pražské punk-rockové kapely Disabled. Tato atmosfericko-melancholická rarita na pomezí breakbeatu a triphopu by určitě neměla uniknout žádnému EBM fandovi.

Smear: Septa EP
Pětice techno tracků, které Vás provedou mlhou opuštěných postapokalyptyckých továren. Jemně plynoucí melodické exkurze mezi rovnými, ale polomenými beaty se zvukem někde mezi Detroitem a Birminghamem. Smear je jedním z nováčků, kteří si svojí produkcí pomalu, ale jistě, ukrajují část z koláče světové techno scény.

Darren Jones: Drowned EP
Darren na svém debutovém EP představuje svou pětici techno tracků. Tentokráte se však nebudete nikde toulat, opak je pravdou. Energie do vás uhodí jako kladivo do kovadliny. Možná jsme na ponorce, synchronní motory pracují, asynchronní také, ponor zahájit teď!
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016