CLANEK

 

Ladida: nový singl + exkluzivně videoklip a set

Ladida právě vydáváná na svém novém labelu Article singl Beeing free. Mimo informací k tomuto počinu vám exkluzivně přinášíme i výborný videoklip (remake Barev od Tomáše Vorla/Baletní jednotky křeč) a minimalový set ke stažení.

 

LADIDA vydala svůj nový singl na labelu ARTICLE!

Ladida, naše oblíbená djka a producentka, vydala svůj nový singl pod vlastní značkou Article (www.article.cz).

Singl obsahuje 2 skladby: stěžejní BEEING FREE (ke kterému máme i exkluzivně super videoklip) a druhou skladbu s názvem ANOTHER CHANCE, na které Ladida spolupracovala se svým stájovým kolegou Nippem.

Deska vychází jako klasický vinyl - exkluzivně v celosvětové distribuci společnosti Neuton a současně v digitální podobě na internetových download stránkách.

Ladida svůj nový singl označuje jako zlomový, jelikož po několika deskách vydaných na zahraničních labelech tyto tracky konečně vychází na jejím vlastním labelu ARTICLE.

Ke skladě Beeing free vznikl videoklip, který je sestříhán z filmu Tomáš Vorla - "Barvy". Díky pomoci Bonton films, Romana Duška a se svolením režiséra se může toto nadčasové dílo od Baletní jednotky Křeč oslovit novou generaci posluchačů.

Singl BEEING FREE bude v průběhu letošního roku následován další produkcí obou zmníněných interpretů a Ladida ještě prozradila, že se letos konečně dočkáme i alba.

BEEING FREE vychází 26.3.2007 na labelu ARTICLE! - www.article.cz.

Vinyl je k dostání v obchodě U Merkura, digitálně například na junodownloads.com, 3beat digital.com, I-legalne.cz nebo www.web-records.com.

Ladida má webové stránky na www.ladida.tv

 

Ladida - Being Free video

Get the Flash Player to see this player.

 

Kompletní video ke stažení [pravé tlačítko myši na odkaz, Uložit jako]:

Exkluzivní minimal set [pravé tlačítko myši na odkaz, Uložit jako]:

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016