TISKOVKA

 

Nokia Strahov Open Air 2005 již za týden

Loňský ročník se nad očekávání povedl a také letos bude Radio Akropolis spolu se Správou účelových zařízení ČVUT pořádat největší studentský festival letošního podzimu se vstupem zdarma. Pod hlavičkou Nokia Strahov Open Air 2005 vystoupí například kapely Tata Bojs, Sunshine a Bow Wave, rockeři budou mít šanci vyřádit se v klubu 007, zatímco v klubu 001 bude probíhat taneční párty s DJs Radia Akropolis. Kdy že si můžete tohle všechno užít v jeden den? V úterý 11. října od 14:30 v prostorách strahovských kolejí!

 

S novým akademickým rokem připravilo Radio AKROPOLIS ve spolupráci se Správou účelových zařízení ČVUT v Praze pro odpočaté vysokoškolské studenty a zbytek obyvatel Prahy pořádnou pařbu k zahájení nového semestru. Nokia Strahov Open Air 2005 - největší studentský festival letošního podzimu se vstupem zdarma v úterý 11. října, kde jinde než v areálu strahovských kolejí od 14:30 od půlnoci. POZOR Vstup je i tentokrát pro všechny ZDARMA!!!

Hlavními hvězdami budou: Tata Bojs, Sunshine, Bow Wave či naděje Mindway a Eddie Stoilow. Pro vyznavače taneční muziky rozjedeme párty Radia AKROPOLIS v klubu 011 s vybranými DJ's tohoto studentského rádia, Nezávislí rockeři se budou moci vyžít v klubu 007, kde vystoupí Děti děště, Dirty Airlines a Wollongong. I do těchto klubů bude po dobu festivalu vstup zdarma!! Jako doprovodný program jsou připraveny turnaje ve fotbale, volejbale, Coca Cola vodním fotbale a opravdu hodnotné ceny. Návštěvníci letošního open airu budou mít také šanci vyhrát mobilní telefony Nokia. A řadu překvapení si pro návštěvníky připravily i naši sponzoři Nokia, Mironet, Coca Cola a další. Více informací o festivalu najdete na www.strahov-open-air.cz.

Nokia Strahov Open Air 2005 navazuje na tradici Open Air festivalů, která sahá až do poloviny devadesátých let a které pořádalo bývalé Radio Strahov - dnes Radio Akropolis (www.radioakropolis.cz).

Pavel Zelinka Tel: 296 330 958 Mail: pavel@radioakropolis.cz
www.strahov-open-air.cz www.radioakropolis.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016